Buday z.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Hrdinové #JakoTy

Od roku 2018 realizujeme kurzy skateboardingu a angličtiny pro děti z dětských domovů, ale i pro širokou veřejnost, a to s cílem propojit tyto dva světy při činnosti, která děti baví. Naše další projekty jsou primárně zaměřené na pomoc se začleněním dětí z dětských domovů do společnosti. Chystáme příměstské tábory, podílíme se na rozdávání dárků o Vánocích, v roce 2020 jsme uspořádali dětský festival a další.

vybíráme od 21.2.2022
17 540 Kč

přispělo

14 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Chceme motivovat děti z dětských domovů k tomu, aby byly cílevědomé, sebevědomé, naplněné optimismem a chutí do života.

V rámci našeho projektu #JakoTy jsme pro děti z dětských domovů přichystali možnosti, jak si vyzkoušet pracovní život u různých profesionálů, jak se zorientovat ve svých talentech a silných stránkách, jak porozumět tomu, co je baví a těší, aby si uměly najít smysluplnou práci a žily spokojený rodinný život. Také spolupracujeme s odborníky z oboru psychologie a vzdělávání (PhDr. Lenkou Krejčovou, Mg. Klárou Laurenčíkovou a Mgr. Martinem Šimáčkem), abychom šířili potřebnou osvětu a prevenci šikany a napomohli tak k vytvoření bezpečného a inspirujícího prostředí na školách, a to nejen pro děti z dětských domovů.

Tyto děti jsou totiž hrdinové, kteří si místo lítosti zaslouží náš respekt a podporu na cestě za jejich snem!

Pojďte do toho s námi a podpořte je v jejich úsilí!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Psali o nás:
ČT1 Gejzír -> https://www.ceskatelevize.cz/porady/10805121298-gejzir/221562235000030/
DeníkN -> https://denikn.cz/421443/tata-byl-celozivotni-gambler-a-mama-alkoholicka-tak-jsme-s-brachou-skoncili-v-klokanku-lici-patrik-buday/
Respekt -> https://www.respekt.cz/tydenik/2020/22/mam-to-ohmatany

V roce 2021 jsme:
170 hodin strávili s dětmi na skatu a díky tomu jsme mohli 50 hodin skatování nabídnout dětem z dětských domovů.
Měli 26 klientů na kurzech angličtiny, a i díky nim jsme mohli 5 dětem z dětského domova nabídnout výuku angličtiny po celý rok zdarma.
O  Vánocích jsme v dětském domově v Mladé Boleslavi rozdali dárky v hodnotě 50 000 kč a na náš příměstský tábor jsme pozvali 5 dětí z dětských domovů, které měly pobyt zdarma.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Jste úžasní, nejlepší a máte můj obdiv :-))) Ať se vám daří lépe a lépe :)

Zuzana Prochazkova
200 Kč

Mega projekt! 🙏🏻

Karel Chocholoušek