spolek Fiducia


Kultura, umění a historie

Podpoř tisk bulletinu Krásná Ostrava v roce 2022

Bulletin Krásná Ostrava vydáváme už deset let pravidelně čtyřikrát ročně jako dobrovolnickou aktivitu na vlastní náklady. Podpoř tisk letošního ročníku, který celkově vyjde na 72 tisíc korun (editoři, grafik a autoři příspěvků pracují bez nároku na honorář). Časopis přináší články o minulosti a současnosti Ostravy, více o něm zde: https://klubfiducia.cz/okraslovaci-spolek-za-krasnou-ostravu/

vybíráme od 9.2.2022

Chci podpořit tisk bulletinu Krásná Ostrava na rok 2022

Chci podpořit tisk bulletinu Krásná Ostrava na rok 2022
29 827 Kč
vybráno 41 % z 72 000 Kč

přispělo

36 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jako poděkování na Vás bude celý ročník bulletinu 2022 čekat ve Fiducii vždy po vytištění jednotlivých čísel (vychází pravidelně ve dnech slunovratu a rovnodennosti). Vyzvednout si je budete moci vždy hned po vydání a nebo najednou ke konci roku.
Dosud jsme vydali 36 čísel – v červnu 2013, když vyšlo první číslo, jsme ani nedoufali, že bychom časopis dokázali tolik let pravidelně vydávat, a to vlastním nákladem formou dobrovolnické práce. Zejména díky tomu, že se autoři textů z řad významných osobností regionu vzdávají honorářů za své texty a editoři a grafici pracují jako dobrovolníci, se nám to daří a z původně zamýšlené guerillové aktivity vznikl pravidelně vycházející kvalitní bulletin zaměřený na veřejný prostor, umění, architekturu, krajinu či historii Ostravska. Na tisk se skládají členové spolku a další podporovatelé. Děkujeme všem, kdo nám takto pomáháte.
Bulletin Krásná Ostrava  je k dostání v Antikvariátu a klubu Fiducia, na e-shopu www.klubfiducia.cz a ve všech pobočkách Ostravského informačního servisu za symbolických 20 Kč.
Starší čísla z let 2013–2020, jež jsou již rozebrána, lze stáhnout ve formátu pdf na naší stránce zde: http://www.krasnaostrava.cz/…va/



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za bulletin, těším se na další čísla!

Antonín Dvořák
600 Kč

Fandil jsem vám, fandím a fandit budu a třeba někdy trochu nesouhlasit, ale přesto fandit.

Vladimír Polák
500 Kč

Těším se na další výtisky bulletinu Krásná Ostrava. A ať je Ostrava krásná :)

Jakub Stuchlik
1 000 Kč

sikovniii jste

peti sebesta
777 Kč

Hodně krásných článků!

Aleš Kelnar
500 Kč

Děkuji,že jste a přeji pevné zdraví.Marcela Lys :))

Marcela Lys
1 000 Kč