Divadelní spolek bratří Mrštíků Boleradice


Kultura, umění a historie

Princové jsou na draka – něco to bude stát, to je statisticky dokázáno

Jsme mladí, krásní, plní elánu a divadlo nás baví... "Jestli to nebude láska? :)" Chceme hrát, zpívat, tancovat a proto jsme se rozhodli nazkoušet pohádku, kde o písničky není nouze. Chceme vytvořit pohádku, která se bude líbit dětem i dospělým. A tak sháníme kulisy, kostýmy, ladíme hudbu, scénu a zkrátka vše co k divadlu patří. Čas nepočítáme, ale spočítali jsme náklady... PROTO VÁS, VŠECHNY PŘÍZNIVCE DIVADLA A CHOTNICKÉHO ZVLÁŠŤ, ZDVOŘILE ŽÁDÁME O FINANČNÍ PŘÍSPĚVEK, KTERÝ NÁM VÝZNAMNĚ POMŮŽE V REALIZACI NAŠEHO ZÁMĚRU.

vybíráme od 9.2.2022

Děkujem za váš zájem a vaši podporu

Naše „pohádková banda“ se každý týden schází na zkoušky, abychom už v červnu tohoto roku mohli pozvat diváky a udělat radost těm, co pohádky stále milují. Naším cílem je získat 22 222 Kč. Věříme, že nám pomůžete splnit pohádkový sen. Děkujeme za každý váš příspěvek.
5 567 Kč
vybráno 25 % z 22 222 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Princové jsou na draka - je pohádka pro vás

Sen a fantazie malé holky Martiny Kubíčkové ze skutečného světa, ve kterém "hrají" její nejbližší i ona sama hlavní role. Martina, její maminka a bratr Honza jsou poddanými v království, kde je smutno a neveselo. Ani koktavý rádce nedokáže rozveselit princeznu Lenku nebo hašteřivého pana krále. Honza nemá práci, a tak maminka žádá dopisem pana krále o nějakou práci pro něj. Práce by byla, ale pokladna je prázdná. Království na tom není moc dobře, navíc je ohrožováno drakem, který krále dříve nějak podporoval, ale teď chce jedinou dceru, královskou princeznu. Princezna se toho obává. Neví, zda se má stát jeho ženou nebo večeří. Král si neví rady. Naději mu dodá právě malá Martina Kubíčková. V každé pohádce princeznu někdo přece vysvobodí například Bajaja nebo hloupý Honza. Dokáže malá Martina najít řešení a zachránit tak království před dračí zkázou? 

Barevná a barvitá pohádka je plná tanců a známých písniček z pera pánů Z. Svěráka a J. Uhlíře. Herci jistě nebudou jediní, kteří si je budou během představení notovat.
Podívejte se na video ze zkoušky...
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Moc se těšíme!

Jana Týmal Valoušková
300 Kč

Tesime se na premeru!!! ☺️

Malgorzata Pietkiewicz
500 Kč

Ať se daří...

Jindřich Kahoun
222 Kč