Talnet, z.s.


Vzdělávání a výzkum Filantropie a dobrovolnictví

Provoz projektu Talnet

Talnet je projekt pro zvídavé žáky ZŠ a SŠ, jejich slovy “unikátní tavící kotlík plný příležitostí”. Působí celorepublikově, celoročně a pořádá mnoho aktivit: individualizované kurzy z oblasti techniky, přírodních i společenských věd, přednášky, setkání. Největší akcí je týdenní T-Expedice, která umožňuje žákům zorganizovat opravdový výzkumný záměr, což je v rámci ČR jedinečné.

vybíráme od 6.2.2022

I malý příspěvek pomůže projekt udržet v chodu!

102 565 Kč

přispělo

32 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
“Našel jsem místo, kde jsou lidé spojeni nejen tím, že mají nějaké své zájmy, ale právě tím, že to jsou lidé s rozdílnými zájmy,” vyzdvihuje na Talnetu jeho pestrost jeden z dlouholetých Talneťáků. Podpořte setkávání nadané mládeže v aktivitách pod vedením zkušených lektorů z akademické sféry a pedagogů se zaměřením na nadané. Aktivity Talnetu jako expedice, kurzy nebo soustředění jsou osvědčené akce, kterých se zúčastnily stovky žáků, z nichž mnozí své zkušenosti z Talnetu označují za formativní pro svůj další život. Váš příspěvek pomůže spolufinancovat zejména prezenční setkávání a odměny pro lektory za jejich obětavou práci. Leží-li Vám na srdci budování přátelského prostředí pro nadané, pojďte do toho s námi!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

V rámci https://tapani.cz/

Společně za ptáka!
1 400 Kč

Pavla Nevěřilová
2 000 Kč

:-)

Aleš Urban
500 Kč

Děkuju za všechno, co pro nás děláte. Mám vás ráda!

Barbora Jakubů
100 Kč

Děkuji za všechno, co se díky Talnetu může dít. Za komunitu lidí, kteří jsou nadšení a motivovaní do sebevzdělávání, kterou Talnet zprostředkovává, za aktivity a možnosti se posouvat, za příležitost fungování po boku odborníků a prostředí, kde panuje nekonečný respekt a rovnost lidí navzájem.

Jana Hamplová
250 Kč

Ave Talnet!

Dárce
2 000 Kč