RENADI, o.p.s.


Sociálně znevýhodněné skupiny

Zachovejme terénní práci Renadi

Každý týden vyráží terénní tým Renadi do ulic Brna za těmi, kteří jsou bez zázemí a bez domova. Poskytují jím podporu, balíčky s potřebnými věcmi nebo informace, kde je možné řešit své problémy, ať už jde o nocleh, osobní hygienu, zdraví nebo závislosti. Pomozte nám pomáhat těm, kteří to opravdu potřebují.

vybíráme od 16.5.2022

Podpora terénního týmu

Každý týden vyráží terénní tým Renadi do ulic Brna za těmi, kteří jsou bez zázemí a bez domova. Pomozte nám pomáhat těm, kteří to opravdu potřebují.
0 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Terénní tým Renadi pomáhá lidem, kteří mají pocit, že užívají alkohol více než jim vyhovuje, cítí se být na alkoholu, lécích či hazardu závislí (ať už chtějí nebo nechtějí abstinovat), nemají náhled na své užívání alkoholu, léků či hazardu, nebo jsou v krizi a pijí alkohol, nadužívají léky či hazardně hrají.

Ozvat se nám mohou také rodinní příslušníci nebo blízcí závislého. Výhoda terénního týmu je, že může za klientem do jeho přirozeného prostředí a situaci tak může řešit i s dalšími členy rodiny. Tým může také pomoci hledat zaměstnání nebo bydlení, komunikovat s úřady, řešit dluhy, vyřizovat papíry a jiné.

Podporou terénního týmu pomůžete nadále poskytovat pomoc těm, kteří k ní mají horší dostupnost.

Podívejte se na video, jak epidemická situace ovlivnila práci terénního týmu.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu