Sdružení Neratov, z. s.


Lidé s postižením

Požár v Neratově

V pondělí 24.1.22 v dopoledních hodinách vypukl v naší stodole požár. Příčinou požáru byla závada na teplovodu, do kterého vnikl plamen. Bohužel se oheň začal šířit s takovou rychlostí, že ho nebylo možné uhasit a přivolaní hasiči jen mohli zabránit jeho šíření v okolí. Stodola nám sloužila hlavně jako sklad a servisní zázemí pro opravu naší techniky a zařízení. Přišli jsme o veškeré vnitřní vybavení, střechu a i zdi jsou značně poškozeny. Těžko se z tohoto neštěstí vzpamatováváme a škody budeme ještě sčítat. Moc děkujeme za pomoc všem zasahujícím hasičům, panu starostovi Tylšovi a panu starostovi Orlického záhoří Vojtěchu Špinlerovi a všem, kteří pomáhali zvládnout situaci kolem požáru. Zvláštní dík patří bartošovickým hasičům, kteří po požáru u spáleniště hlídali do pozdních nočních hodin. Děkujeme za slova podpory a útěchy, které nám voláte či píšete. Vážíme si finanční podpory, kterou jste poslali dříve než byla uhašena poslední jiskra požáru. Vaše velká podpora nás drží v naději, že to zvládneme.

vybíráme od 28.1.2022

Požár v Neratově

Stodola lehla popelem a s ní naše technické zázemí, stroje a nářadí pro nutné opravy v celém Neratově. Děkujeme za vaši podporu díky které vrátíme vše do starých kolejí, abychom mohli pokračovat v dalším rozvoji a obnově poutního místa v Neratově.
133 630 Kč

přispělo

116 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme za silnou podporu, která se nám od požáru dostává. 
Díky nezištné pomoci dobrovolníků, vstřícnému přístupu organizací řídících likvidování takových škod, nasazení všech pracovníků pod vedením P. Josefa Suchára, se podařilo za dva dny vše uklidit tak, že již nehrozí žádné jiné nebezpečí a bude se moci začít pracovat na obnově našeho technického zázemí. 

Založení projektu

Jsem ráda, že jsem mohla přispět. A´t se daří. L.

Lucie Vřešťálová
2 000 Kč

Srdečně zdravíme a přejeme vše dobré, ať se dílo podaří.

Eliška Hrozová
2 000 Kč

London's burning, London's burning.
Fetch the engines, fetch the engines.
Fire fire, Fire Fire!
Pour on water, pour on water.

Alena Chadimová

V létě se k vám přijedu podívat, tak držím palce, ať si vaši obec opět dáte do pucu.

Radim Novák
2 000 Kč

Držíme palce...

Jan Skalický
500 Kč

Držíme palce! A+L

Dárce

Ať se vám vše podaří brzo opravit. Hodně sil a štěstí.

Martina Kultová
500 Kč

Hodně sil k práci na obnově!

Marie Dušková
300 Kč

Snad se Vám podaří škodu napravit.

Rudolf Samuel Mašek
300 Kč

Držte se!!!

Marie Veselá
30 Kč