R Mosty, z. s.


Regionální a komunitní rozvoj Sociálně znevýhodněné skupiny

Vracíme důstojnost

Pomáháme lidem v hmotné nouzi, včetně osob bez domova, kteří se rozhodli pracovat a hledají cestu z bludného kruhu zadlužení, exekucí a narušených vztahů. Podpoření klienti budou lidé všech věkových kategorií, bez rozdílu pohlaví a sociálního statusu. S podporou dárců a prací odborníků dokážeme naše klienty v jejich rozhodnutí změnit svůj život k lepšímu podpořit konkrétní pomocí. Poskytneme jim potraviny, hygienické potřeby i potřebný poradenský servis. Většinu našich klientů totiž, ve chvíli, kdy začnou pracovat a vydělávat své první peníze, čeká řešení hory dalších existenčních problémů – ubytování, dluhů, exekuci. Není pro ně vůbec snadné zbavit se zátěže minulosti. Proto jsme jim na blízku, abychom jim poskytli nejen materiální pomoc, ale i odborné poradenství. Není pochyb o tom, že u většiny lidí, které podporujeme, jde o "běh na dlouhou trať". Oni už udělali první krok. Bez asistence a pomoci pracovníků R-Mostů by jejich kroky trvaly déle a cesta k otevřeným dveřím většinové společnosti by se ukazovala pomaleji. Vaše podpora naší pomoci nás motivuje. Společně, krok za krokem zpřístupňujeme cestu k důstojnému životu dalším lidským bytostem.

vybíráme od 26.1.2022

Vracíme důstojnost

R-Mosty děkují všem, kteří podporují a pomáhají těm, kdo to ani v často velmi tíživé životní situaci nehodlají vzdát. Jejich odhodlání ke změně, navzdory osudu, určitě za naši podporu stojí.
4 500 Kč

přispělo

7 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Pracovníci R-Mosty z.s. pracují dlouhodobě a systematicky s dětmi, mládeží, rodinami v tíživé situaci a lidmi bez domova. Organizace působí na poli sociálních služeb od roku 1992. V současnosti provozuje Azylový dům pro matky s dětmi v Mladé Boleslavi, Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež a jeho mobilní verzi Uličník, Sociálněprávní poradnu, Nízkoprahové a komunitní centrum Husitská, Férové bydlení a vzdělávání odborníků i široké veřejnosti.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu