Chance 4 Children z.s.


Zdraví Zvířata

Dr. Pes

Dr. Pes je canisterapeutický projekt spolku Chance 4 Children, který doplňuje a rozšiřuje léčbu smíchem dětí v nemocnicích vedle známého projektu Dr. Klaun. Dr. Pes je profesionálním a vycvičeným společníkem pro dobrou náladu.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Dr. Pes léčí už jen svou přítomností v nemocnici. Je to "pan doktor" s čenichem, ušisky, má roztomilý kukuč, čtyři tlapky a chlupy na drbání. 

Jsou to speciálně vycvičení profesionálové. Navozují dobrou náladu, zbavují strachů a umí rozesmát. A Dr. Pes aportuje i červené nosy ;)

Zvířátka má každý rád a v nemocnicích se dětem stýská i po jejich domácích mazlíčkách. Zvířátka ale do nemocnice nesmí. Tedy až na canisterapeutické psy. Takže občas dětem v nemocnici přijde jako překvapení k posteli parťák, se kterým si mohou povídat, drbat ho, hrát si, cvičit ..... A je tu jen a jen pro ně. Pes nevyčítá, nesoudí člověka, má jen rád a je společníkem, který rozdává dobrou náladu. Na místě, kde je to nejvíc potřeba - kde je strach, stres, nuda, stýskání. Dr.Pes všechny neduhy rychle zažene.

Děkujeme za podporu Dr.Psa. Vaše pravidelné dary pomohou, aby Dr. Pes navštěvoval děti v nemocnicích dlouhodobě a pravidelně každý týden. Děkujeme moc! A na to pac!

Váš Dr. Pes.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

To přijdete do nemocnice, trošku se bojíte, není vám úplně dobře a ejhle, rozzáří se svět, protože v té nemocnici můžete vodit Dr. Psa na vodítku.
Tedy Dr. Psici v tomto případě.

Dr. Pes stále zasahuje!  Pořád se tedy vrtí a mrská, takže má rozmazané fotky  (na lidi to nejde svést, že ne? ), ale radost rozdává v nemocnici spolehlivě.

Náš druhý Dr. Pes ve výcviku dnes trénoval v Kladně při vánoční návštěvě v Zahradě s mentálně postiženými.

Dr. Pes je stejně důležitý pro zdravotnický personál jako pro pacienty. Těší se na něj sestřičky i doktoři. I pro ně je to relax.

Pošlete dětem do nemocnice Dr. Psa. Pravidelně a dlouhodobě. 

A je to venku!
Náš canisterapeutický projekt Dr. Pes jako vedlejší projekt oblíbeného Dr. Klauna. Děkujeme za podporu, protože nám tím umožníte poskytovat tuto úžasnou terapii dobré nálady díky packám, čenichu a přátelským očičkám speciálně cvičeného pejska pravidelně a dlouhodobě. 
Pošlete i Vy Dr. Psa do nemocnice za dětmi. Děkujeme!

Dneska odstartován nový projekt Dr.Klauna - Dr.Pes 
Toto je Dr.Pes Channy (Šany) a jeho Dr.Psovod Romana. Jsou novými členy týmu v nemocnici Kolín, kde dnes obešli všechna dětská oddělení. Mazlili je děti, sestřičky i pan primář. Canisterapie je nadherný způsob léčby smíchem, co říkáte? Dr.Pes miluje víc než jeden červený nos, rád je honí jako míček a krade dětem  Má velkou spotřebu.


Založení projektu

neni to moc,ale alespon trosku:)

Lenka Raisova
200 Kč

Milý doktore pse, držím tlapky, ať máš na svědomí co nejvíce rozzářených očí nejen malých marodů. Děkujeme všem, kteří zakoupili naši knížku Hafky lidi a společně s námi přispěli na tak nápaditý a potřebný projekt, jakým je právě Dr.Pes! Pac a pusu Donnie a jeho Védéčko

Hafky lidi
2 121 Kč