Česká filharmonie


Filantropie a dobrovolnictví Kultura, umění a historie

Dynamický klub: kategorie Forte

Hudba bez dynamiky je plochá a neúplná, chybí jí energie a emoce. Stejně tak by filharmonická rodina byla neúplná bez našich dárců a podporovatelů, našeho Dynamického klubu. Připojte se k nám a prožijte sezonu České filharmonie spolu s námi v našem rodinném kruhu. Pomozte nám psát příběh prvního českého orchestru a staňte se jeho součástí.

Děkujeme za energii a pozitivní emoce, které k nám spolu s Vaším darem putují. I díky Vám budeme na koncertech České filharmonie celou další sezonu sdílet radost z hudby.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Každý posluchačský příběh je jedinečný a vypráví o tom, jak se Česká filharmonie prolíná s našimi životy. Některé z nás začali do Rudolfina vodit rodiče a Česká filharmonie nás uvedla do světa klasické hudby od počáteční nedůvěry a ostychu po porozumění a splynutí. Někteří si předáváme filharmonické abonentky po generace jako hodobožový rodinný porcelán a vzpomínáme na babičky, které nás naučili brát návštěvu koncertu jako svátek. A pro některé z nás se filharmonie stala jakousi pražskou rodinou poté, co jsme opustili domov a vydali se na studia.

Česká filharmonie je součástí našeho života a my jsme nedílnou součástí života jejího. Hudba ožívá až tehdy, když ji má kdo poslouchat. A díky našim dárcům může ta naše žít naplno. Pomáháte nám šířit českou hudbu po celém světě a zvát hudební svět do Prahy, ale hlavně sdílet lásku k ní s publikem napříč generacemi a kontinenty.

Pravidelná podpora našich dárců a důvěra, kterou nám takto vyjadřujete, je pro nás nesmírně důležitá, abychom mohli nejen pokračovat v tom, co děláme, ale mířit stále výš.

Pokud byste Českou filharmonii chtěli podpořit jinak než pravidelným měsíčním darem, napište mi prosím na katerina.ticha@ceskafilharmonie.cz. Ráda vám pomůžu najít v naší filharmonické rodině tu správnou roli, kterou se můžete zapojit do příběhu prvního českého orchestru.

Za celou Českou filharmonii vám děkuji za podporu!

Kateřina Tichá z České filharmonie

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu