Agentura pro rozvoj Broumovska, z.ú.


Regionální a komunitní rozvoj

Oživme plácek u Stěnavy

Poklidný a upravený kout u řeky Stěnavy, letní podvečer. Děti si spokojeně hrají na nových herních prvcích, rodiče grilují, povídají si se sousedy, nedaleko šplouchá třpytící se hladina řeky a v dálce nad Broumovem zapadá slunce. Krásná představa léta u Stěnavy, že? Pojďte ji s námi proměnit ve skutečnost a oživte s námi další kout Broumova!

vybíráme od 21.12.2021

Oživme plácek u Stěnavy

350 Kč

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Na plácek u Stěnavy – ve Dvořákově ulici, nedaleko bývalých jatek – chceme vnést společně s vámi život a tichý výchozí bod cyklostezky vedoucí směrem na Otovice proměnit v příjemné místo, kde se budou moci potkávat sousedé, rodiny i přátelé a trávit spolu více volného času. 
 
V roce 2021 jsme už odvedli kus práce – na základě výsledků dotazníku mezi místními vznikla architektonická studie, společně jsme ve sbírce vybrali prvních 100 000 Kč, které Nadace OSF zdvojnásobila, na podzim jsme pak vybudovali ohniště s posezením a vysázeli živý plot kolem celého plácku.   

Ale jak můžete vidět na nákresu od architekta, v plánu je ještě spousta dalších věcí – dětské a cvičební prvky, veřejný gril, stojan na kola, přístup k řece, a nakonec snad také oprava a vdechnutí nového života i dvěma budovám stojícím na plácku.
A k tomu všemu potřebujeme vaši pomoc! 
 
Staňte se součástí proměny! 

Přispějte libovolnou částkou a pomozte plácek oživit.  

Pomozte nám ke Stěnavě vrátit život!  

Děkujeme. 
 
 
Více informací o projektu se dozvíte na webových stránkách: www.aprb.cz/letoustenavy 
 
PS: Na závěr ještě něco málo o nás. Jsme nezisková organizace Agentura pro rozvoj Broumovska, která se už 17 let snaží o to, aby Broumovsko rostlo do krásy. Naším cílem je zodpovědně podporovat rozvoj regionu, iniciovat návrat a příchod tvůrčích lidí a trvale spoluvytvářet příjemné prostředí pro život. Pořádáme kulturní, vzdělávací a společenské akce, informujeme o dění v regionu, podporujeme udržitelný cestovní ruch v celé destinaci, rozvíjíme pohostinnost, zabýváme se sociálním podnikáním a pečujeme o národní kulturní památku – broumovský klášter – včetně provozování celoročních prohlídkových okruhů.  
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu