Češi Tibet podporují, z.s.


Kultura, umění a historie Lidská práva

Spolek Češi Tibet podporují

Spolek Češi Tibet podporují vznikl v roce 2016. Svou činností se zasazuje o dodržování lidských, kulturních a náboženských práv. Tento svůj cíl naplňuje skrze workshopy, happeningy ve veřejném prostoru, projekce filmů, debaty a přednášky hostů z celého světa.

vybíráme od 11.12.2021
4 561 Kč

přispělo

5 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Pořádáme shromáždění, umělecké, kulturní a osvětové projekty ve veřejném prostoru, jejichž cílem je umožnit občanům České republiky projevit solidaritu s Tibeťany. Seznamujeme veřejnost s reálnou situací v Tibetu. Udržujeme a rozvíjíme přátelství mezi oběma národy. 

V rámci debat organizovaných spolkem v minulých letech vystoupil napřílad předseda tibetské exilové vlády Lobsang Sangay,  vědec a učitel tibetského buddhismu Alexander Berzin, průvodce Jeho Svatosti při návštěvě v Praze Alexandr Neumann, vedoucí výzkumu organizace International Campaign for Tibet Kate Saunders,  editor magazínu The Economist Edward Lucas. Buddhistický seminář vedl ladacký učitel meditace Tsewang Norbu Vivek. 

Naším cílem je zapojit českou veřejnost do aktivit na podporu lidských a občanských práv, kulturních a náboženských svobod a práva na zdravé životní prostředí v Tibetu.

Podpořte nás a pomozte nám pokrýt nejnutnější provozní náklady. Děkujeme.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Free Tibet!

Barbora Jirsová