Skautská nadace Jaroslava Foglara


Děti, mládež, rodina

Týpí pro skauty z Tečovic

4. skautský oddíl Tuláci z Tečovic, v rámci budování tábora, pořizuje velké 9 m týpí, které bude sloužit jako azyl pro cca 40 našich skautíků v nepříznivém počasí. Jsou dny, kdy jídelna nestačí, večery, kdy táborový oheň musíme kvůli dešti zrušit a jindy v programu není prostor. Občas máme návštěvu, kterou není kde ubytovat.

vybíráme od 11.12.2021

Týpí pro skauty z Tečovic

29 450 Kč

přispělo

21 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

V lednu 2018 jsme založili skautský oddíl  a začali pořizovat  vybavení pro naše letní oddílové tábory. Od té doby (každý rok)) jsme postavili tábor na zelené louce, který spolu s námi využilo dalších šest skautských oddílů a dvě neskautská uskupení.

Čas ukázal, že nemálo táborových ohňů jsme museli zrušit kvůli dešti. Kuchyně a stany za delších dešťů nestačí. Proto jsme se rozhodli pořídit velké 9 m týpí.  
Ceny i skautského vybavení v poslední době rychle rostou, a naše prostředky jsou skromné. Nemáme možnost šít týpí vlastními silami, protože většina našich členů jsou světlušky a vlčata. S pomocí přátel si však  budeme vyrábět kolíky a tyče, bez kterých by plachta nebyla funkční.

Přispějte nám, prosím, na stan, u kterého nám bude za deštivých dnů teplo u otevřeného ohně. Pouze z vlastních zdrojů do začátku letních prázdnin týpí  nepořídíme.  Děkujeme!



Potvrzení o přijetí daru bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Prosim o zaslání informací do e-mailu.Dekuji

Ludmila Němcová
1 000 Kč

Výborný nápad s týpím.
To bude božííí. :-)

Zuzana Kozlová

At zije Amigo a jeho Tulaci!

Roman Frolka

Nina

Nina Sarda Vajsova
100 Kč

Pro ještě lepší tábory ❤️

Amaya Tomanova