SANANIM


Humanitární pomoc Sociálně znevýhodněné skupiny

Boty a ponožky pro lidi bez domova aneb důstojnost místo opovržení

Začíná zima. Teploty pod mrazem. Všichni oblékáme teplé ponožky, kabáty, čepice a rukavice. Jsou tu však lidé, kteří se před tuhou zimou nikam schovat nemůžou. Ocitli se bez domova. Pomozte jim spolu s námi zajistit teplo v podobě nových ponožek a bot.

vybíráme od 9.12.2021

Boty a ponožky pro lidi bez domova aneb důstojnost místo opovržení

Přispějte našim klientům z Kontaktního centra a Terénních programů na nové ponožky a boty. Místo opovržení jim darujme teplo a důstojnost!
11 860 Kč

přispělo

26 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Stalo se vám, že v MHD nastoupil člověk, který vám právě nevoněl? Raději jste se přesunuli do druhé půlky soupravy… Pro nás je běžné, že se ráno doma umyjeme a oblečeme si čisté oblečení, pro lidi bez domova to tak snadné není. Pomozte jim spolu s námi.  Přispějte našim klientům z Kontaktního centra a Terénních programů na nové ponožky a boty.
Místo opovržení jim darujme důstojnost!

My v SANANIMu jim pomáháme průběžně. Jen v Kontaktním centru a v Terénních službách jsou naši terapeuti denně v kontaktu s  více než 200 klienty, kteří patří k vysoce ohrožené skupině, často bez přístřeší. A v našem sociálním podniku Café Therapy chystají čtvrtou adventní neděli pro lidi bez domova vánoční posezení a pohoštění.
Děkujeme Vám za štědrost a podporu!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Chcela som byť súčasťou krásnej dohody vramci našej pvsps komunity a trošku prispieť na dobrú vec. 🤍🙏

Lucia Tesárová
200 Kč