Černí koně, z.s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Pomozte nám to pořádně rozjet!

S výrobou speciálních kol pro děti s handicapem jsme začali v garáži rodinného domu a k dnešnímu dni jsme zdarma předali téměř 200 těchto kol. Ale abychom získali větší finanční stabilitu, potřebujeme se posunout dál.

vybíráme od 3.12.2021

Pro lepší dětství

Pomáháme dětem s handicapem k samostatnému pohybu.
19 600 Kč
vybráno 56 % z 35 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomáháme dětem s handicapem po celé zemi, zásluhou dárců a sponzorů od nás dostávají speciální kola úplně zadarmo. V roce 2016 jsme začali výrobu kol v garáži rodinného domu a během dvou let jsme naši garáž přerostli a museli si pronajmout větší prostory.
 
Současná situace není pro většinu z nás snadná. Firmy, které nás dříve finančně podporovaly, mají vlastní finanční problémy a již nás nemohou podporovat, jako v předchozích letech. Byli jsme nuceni propustit 6 handicapovaných zaměstnanců, kteří se na výrobě speciálních kol podíleli. Ale to stále nestačí. Abychom se udrželi a mohli i nadále dětem pomáhat, musíme hledat cesty jak se stát co nejvíce finančně soběstační. A jednou z cest, která se nabízí, je prodávat naše kola do dalších zemí.

 


AMAZON - globální on-line market, se jeví jako strategicky nejlepší způsob, jak naše produkty nabídnout rodinám s handicapovanými dětmi v zahraničí.

Máme veliké štěstí, že jsme poznali Lubomíra Petráše ze společnosti Czechexport services, který nám nabídl své služby zcela zdarma a naše kola dostane na Amazon. Ale i přes tento vstřícný krok nás neminou různé poplatky, které dosahují částky 35.000 Kč.

A to je ten důvod, proč se na vás obracíme.

Pomozte nám získat finanční prostředky a dostaňte nás do globální samoobsluhy Jeffa Bezoze. Jak praví staré čínské přísloví: "Daruješ-li člověku rybu, nakrmíš ho na den, naučíš-li ho rybolovu, nasytíš ho na celý život."
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím palce!

Kateřina Kopecká

Díky za skvělou práci. Amazon je výzva 👍

Petr SEVERA
1 000 Kč

Petře, velké díky :-)

Černí koně, z.s.

Krásné a pohodové Vanoce prožité v klidu a děkuji za to že jste.

Niki
3 000 Kč

Děkujeme za pomoc na cestě k větší soběstačnosti :-)

Černí koně, z.s.

Jedeeeeem

Richard Havlík

Paráda, děkujeme za Tvou štědrou podporu :-)

Černí koně, z.s.