Frank Bold Society, z.s.


Protikorupční aktivity

Podpořte Rekonstrukci státu a protikorupční Ježíšek Vás obdaruje

Korupce je jedním z nejpalčivějších celospolečenských problémů. V Rekonstrukci státu už od roku 2013 usilujeme o potřebné systémové změny a transparentnější stát. Společně jsme dosáhli skvělých úspěchů - prosadili jsme registr smluv, evidenci skutečných majitelů a mnoho dalšího. Nic z toho bychom ovšem nezvládli bez Vás. Připravili jsme dárky za Vaši podporu, kterými můžete potěšit své blízké. Podpořte naši práci a můžete se těšit na protikorupčního Ježíška.

vybíráme od 6.12.2021
39 450 Kč

přispělo

68 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Děkujeme, že jste se s námi i letos podíleli na náročné a dlouhodobé transformaci Česka v lepší místo k životu. Je před námi ještě mnoho práce a bez Vaší pomoci to nedokážeme. Darujte a pomozte nám v roce 2022 prosadit další důležitou legislativu, která našemu státu pomůže být transparentnější a férovější! Protikorupční Ježíšek Vás za Váš dar obdaruje a je už jen na Vás, zda si dárek necháte, či s ním někoho obdarujete.

A co protikorupční Ježíšek letos naděluje?

1.  Malá kniha se 46 vybranými  příspěvky našeho instagramového Masaryka

Darujte alespoň 300 Kč a pošleme Vám knížku s vybranými příspěvky tatíčka Masaryka, který trefně komentuje politické dění posledních měsíců.
"Měkká lepená vazba"

2.  Ponožky “Vyběhnu s korupcí”

Darujte alespoň 450 Kč a radost Vám udělají rekonstrukční ponožky, díky kterým budete mít nohy v teple. My mezitím budeme lobbovat za Vás.


3.  Set malé knihy a ponožek

Darujte alespoň 750 Kč a Ježíšek Vás obdaruje průpovídkami tatíčka Masaryka i rekonstrukčními ponožkami.

4. Set pro bojovníka s korupcí

Darujte alespoň 1000 Kč a my Vám k setu přibalíme kromě nehynoucího vděku ještě certifikát bojovníka s korupcí podepsaný týmem Rekonstrukce státu.

V ceně je vždy započítáno i poštovné, takže stačí ve formuláři vyplnit adresu a dárek Vám pošleme až domů. Bezpečné doručení dárku před Vánoci Vám garantujeme při obdržení daru do 19. 12. včetně. V případě dotazů se neváhejte obrátit na kolegyni Markétu (marketa.vobornikova@frankbold.org, 737 086 904).

Děkujeme, že Vám stejně jako nám záleží na zdravé demokracii a transparentním státu. Společně jsme pomohli na svět novele exekučního řádu, pandemickému zákonu, evidenci skutečných majitelů nebo zveřejňování rozsudků soudů na internetu. Ve volbách navíc uspěly demokratické koalice a je tak velká šance, že se v příštím roce podaří dotáhnout opatření, která si už dlouho klestí cestu do sbírky zákonů. V novém volebním období chystáme projekty, které se zaměří na efektivnost, nezávislost a digitální transformaci státní správy a též na posílení nezávislosti médií. A samozřejmě nevynecháme téma transparentnosti, boje proti korupci a ochrany demokracie. Děkujeme, že jste u toho s námi.

Krásné Vánoce přeje tým Rekonstrukce státu.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za Vaši jistě náročnou práci.

Petr Krajča
1 000 Kč

<3

Daniel Rychlý
300 Kč

Vážím si vaší práce, je tak dál.

Martin Havránek

Rád přispějí ke zlepšení stavu v zemi kde žijí do budoucna.

Libor Kout
1 000 Kč

Jedem v tom všichni spolu :-)

Michal Moll
1 000 Kč

Podpora Rekonstrukce státu je obzvláště zajímavá, když k tomu je k Masarykova kniha! 💫

ꜱᴀɪɴ✝ ᴀᴡᴇ
300 Kč

Díky za vaši práci!

Kateřina Zábojníková

Díky za vytrvalou a dobrou práci...

Klara Matouskova

Děkuji za nabídku ponožek, leč Vaše práce je pro mě dostatečným darem.

Vojtěch Vasko
450 Kč