Opera studio Praha


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Kultura, umění a historie

Mistrovská partie

Máme pro Vás nové představení! A ne ledajaké - hned dvě komedie! Proč Vás ale oslovujeme zde? Měli jsme grant... od Státního fondu kultury. Grant však lze využít jedině v případě, že jsme měli premiéru. My jsme však operu "pouze" nazkoušeli, vyrobili kulisy, kostýmy, pronajali divadlo, zajistili techniku, projekce, ... no, a pak nám onemocněl kolega na CoVID. ...

vybíráme od 29.11.2021
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
....Premiéra už není v tomto roce možná, a tudíž musíme peníze z grantu vrátit.  Premiéra je však už "jen" ta odměna za tvrdou práci, pro všechny, pro nás, i pro diváky! My ale letos už diváky neuvidíme, a tak končíme bez odměny,...i  bez peněz.

Pokud nás můžete podpořit jakoukoliv částkou, budeme Vám vděčni.
Pokud byste se chtěli stát sponzorem představení, budeme rádi, když nám dáte vědět, že se na Vás smíme obrátit.

A hlavně, budeme rádi, když si na FB najdete událost "Mistrovská partie", začnete nás sledovat a PAK.... Přijdete na naši premiéru! :-)




Přijďte se s námi zasmát! :)

Opera studio Praha se pro svůj další projekt rozhodlo pro komedii, a ne jen jednu!
První z nich, opera Jaroslava Krčka, na motivy Císařovy nové šaty, tentokrát pod názvem "Šaty, které svět neviděl". Dějem Vás provede Král a Kašpar, a jak už to tak bývá, budou zaznívat moudrá slova z úst Kašparových, a pak ta slova královská.

Ve druhé opeře se nestihnete ani na chvilku zastavit. Tedy, nejen Vy, ale ani Conception. Jeden milenec, druhý žádostivec, třetí stydlín, a čtvrtý.....? Manžel...


Opera studio Praha, z.s. vytváří tvůrčí zázemí začínajícím umělcům mnoha oborů. Podle vzoru zahraničních institucí podobného zaměření jsme se rozhodli spojit mladé umělce, zejména operní pěvce, dirigenty, mimy, choreografy, tanečníky a instrumentalisty v projektech, které jim na začátku kariéry umožní umělecky dozrát, získat zkušenosti a rozvíjet se. Jakož i objevovat nové rozměry svých talentů ve spolupráci s českými a zahraničními kolegy. Naše koncerty, projekty i představení jsou originální a ojedinělá syntézou zpěvu, herectví a pantomimy. Tří expresivních veličin, které spojeny v celek navodí výjimečnou atmosféru a poskytnou divákovi zcela nový emotivní a umělecký zážitek.

https://www.facebook.com/operastudiopraha
www.operastudio.cz

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu