Zdravotní klaun, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Zdraví

Přineste naději nemocným dětem a osamělým seniorům o Vánocích!

Zdravotní klauni jsou připraveni potěšit nemocné děti v kterékoli době, ale před Vánocemi a během Vánoc o to víc. Nedokážou to ale sami, potřebují k tomu Vaši pomoc, Vaše soucitné srdce. Protože smích pomáhá zvládat těžké situace a spolu ho můžeme rozdávat plnými hrstmi! Srdečně děkujeme z celého nosu 🔴, že spolu s námi pomáháte.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
KDE JE SMÍCH, JE I NADĚJE!

Jemný humor a vlídné slovo, když je člověku nejhůř. Prosím, podpořte nás - společně pomůžeme dětem v těžkých situacích jejich života nejen o Vánocích.

ZDRAVOTNÍ KLAUNI NOSÍ RADOST PRÁVĚ TĚM NEJZRANITELNĚŠÍM!

"Zdravotní péči většinou nespojujeme s radostí a smíchem. Každý úsměv nebo smích v nemocnici by tedy mohl být sám o sobě malým zázrakem. Práci Zdravotního klauna vnímáme jako součást procesu uzdravování spolu s úžasnou prací zdejších zdravotnických odborníků. Zdravotní klaun se liší od všech ostatních, kteří vstupují do pacientova pokoje, neboť těžištěm jeho práce je smích a radost ze života. Bez Zdravotních klaunů si již provoz nedovedeme představit."
Mgr. Lenka Rubešová, staniční sestra Kliniky dětské chirurgie FN Motol.

Děkujeme mockrát, že jste se rozhodli podpořit radost a smích, které i díky Vám nosí celkem 86 Zdravotních klaunů pravidelně do 63 nemocnic, 8 zařízení pro seniory a 1 hospice.

Přejeme Vám krásné Vánoce, hodně zdraví a všechno dobré do nového roku!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Věříme, že náš skromný dar pomůže vykouzlit úsměvy na tvářích dětí i seniorů🤩. Bezva parta 8. B ze ZŠ Campanus.

Dárce