Divadelní společnost K4, z.s.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Sociálně znevýhodněné skupiny

METRÁŽ V TÍSNI: POMOZTE NÁM OCHRÁNIT NAŠI DÍLNU V DALŠÍ VLNĚ COVIDU

Nízkoprahová dílna METRÁŽ je tu už 7 let pro ženy, které se dostaly do sociální tísně. Zvládli jsme zatím všechny vlny pandemie. A doufáme, že zvládneme i tuto pátou. Naše tržby z vánočních marketů, na kterých jsme závislí, ale právě teď opět ohrožuje koronavirus a chaotická, na poslední chvíli vyhlašovaná opatření naší vlády. POTŘEBUJEME VAŠI PODPORU! ♥️ POMOZTE NÁM POMÁHAT DÁL!

vybíráme od 22.11.2021

METRÁŽ V TÍSNI: POMOZTE NÁM OCHRÁNIT NAŠI DÍLNU V DALŠÍ VLNĚ COVIDU

Koronavirus opět ohrožuje METRÁŽ. Potřebujeme mít jistotu, že zvládneme zimu a budeme mít na zaplacení nájmu a odměn pro sociálně znevýhodněné ženy, které u nás pracují. DARUJTE PRÁVĚ TEĎ! 🙏 POMOZTE NÁM POMÁHAT DÁL!
2 300 Kč
vybráno 2 % z 93 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
PROČ VÁS OPĚT ŽÁDÁME O POMOC?

Potřebujeme mít jistotu, že zvládneme zimu a nedostaneme se do takové finanční tísně, že nebudeme mít peníze na nájem a odměny pro ženy, které u nás pracují. Zázemí naší dílny je pro tyto ženy důležité nejen finančně, ale poskytuje jim také sociální a psychickou podporu.

Rozhodnutí uspořádat sbírku podnítila chaotická a neúčinná rozhodování vlády, jimiž opět řídí (či spíše neřídí) průběh pandemie koronaviru. Obáváme se, že opatření, která budou překotně přijímána kvůli přetížení nemocnic, znemožní konání předvánočních marketů. A právě z těchto tržeb financujeme provozní náklady naší dílny v zimních měsících, kdy máme minimální tržby.  
 




CO POKRYJEME Z VAŠICH FINANČNÍCH DARŮ?

  • 33.000 Kč: příspěvek na nájem náš dílny v zimním období
Vzhledem k tomu, že je doba z hlediska příjmů z tržeb za naše výrobky opět v následujících měsících nejistá, váš příspěvek nám dá jistotu, že nájem budeme moci i v nejkrizovějším období vždy zaplatit. 


  • 37.000 Kč: příspěvek na finanční odměny pro ženy v průběhu další vlny koronaviru
Tato suma nám pomůže pokrývat po dobu zhruba tří měsíců finanční odměny pro ženy, které u nás pracují. Z těchto peněz si ženy platí životně důležité výdaje, jako jsou doplatky na ubytovny, léky, nákup drogerie a základních potravin či krmiv pro domácí zvířata.





CO DĚLÁME?

Metráž je nízkoprahová pracovní dílna pro ženy, které se ocitly v tísnivé sociální situaci. Vyrábíme designové doplňky, módu a šperky, které spoluvytvářejí ženy ohrožené sociálním vyloučením, násilím, bezdomovectvím a chudobou spolu s českými designéry. Cílem projektu je těmto ženám pomoci – poskytnout jim prostřednictvím tvořivé práce podporu, motivaci, know-how a možnost výdělku.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu