Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Darujte šanci na změnu

Posláním Nadace Bátor Tábor je sloužit vážně nemocným dětem a jejich rodinám. Pomáháme 𝗱𝗲̌𝘁𝗲𝗺 𝘀𝗲 𝘃𝗿𝗮́𝘁𝗶𝘁 𝗱𝗼 𝘇̌𝗶𝘃𝗼𝘁𝗮 prostřednictvím terapeutických táborů a držíme je za ruku při životních krocích, jako je třeba návrat do školy. Cílem našich programů je zmírnit duševní zátěž, která s vážnou nemocí souvisí. 𝗣𝗼𝗺𝗼𝘇𝘁𝗲 𝗻𝗮́𝗺 zrealizovat jarní a podzimní dětský tábor pro děti s vážným onemocněním a jejich rodiny. Děkujeme, Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika.

vybíráme od 8.11.2021

Děkujeme, že nám pomáháte.

Společně měníme životy dětí s vážným onemocněním.
775 Kč
vybráno 0 % z 250 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Posláním Nadace Bátor Tábor je sloužit vážně nemocným dětem a jejich rodinám. Pomáháme 𝗱𝗲̌𝘁𝗲𝗺 𝘀𝗲 𝘃𝗿𝗮́𝘁𝗶𝘁 𝗱𝗼 𝘇̌𝗶𝘃𝗼𝘁𝗮 prostřednictvím terapeutických táborů a držíme je za ruku při životních krocích, jako je třeba návrat do školy. Cílem našich programů je zmírnit duševní zátěž, která s vážnou nemocí souvisí.

Vytvořit zážitkový program pro děti je skvělé dobrodružství. A jako každé dobrodružství, i toto 𝗺𝗮́ 𝘀𝘃𝗲́ 𝗻𝗮́𝘀𝘁𝗿𝗮𝗵𝘆. A tím je, že naši táborníci jsou děti, které vyžadují specializovanou lékařskou péči. Pomozte nám ji zajistit na chystaný jarní tábor pro děti a jejich rodiny. Vybraná částka poputuje na zajištění 𝗹𝗲́𝗸𝗮𝗿̌𝘀𝗸𝗲́ 𝗽𝗲́𝗰̌𝗲, 𝗽𝗼𝗺𝘂̊𝗰𝗲𝗸 𝗮 𝗮𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻𝘁𝘂̊. Je to nejdůležitější část a taky největší z našich nákladů, protože bez bezpečného prostředí nemůžeme děti posadit na koně, pomoci jim při zdolávání lanového parku či i jen vést terapeutické kroužky.

 

Jak můžete být součástí tohoto poslání i vy? 𝗣𝗼𝗱𝗽𝗼𝗿̌𝘁𝗲 𝗻𝗮́𝘀 na cestě, která mění těmto dětem životy. 𝗗𝗲̌𝗸𝘂𝗷𝗲𝗺𝗲.

"Kdybych potkala někoho kdo by mohl sponzorovat tábor, tak bych mu řekla, že tím udělá dobrý skutek. A ty děti si zaslouží zažít něco hezkého po náročné léčbě." Tábornice Dorka.

Cestu vašeho daru můžete sledovat na našich sociálních sítích Facebook či Instagram
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu