Bezobaláč, z. ú.


Regionální a komunitní rozvoj Životní prostředí

Na cestě k udržitelnému, šetrnému a spokojenému životu

Méně odpadu. Méně věcí. Méně plýtvání. Víc lokálnosti a samostatnosti. Víc sdílení a pomoci. Nechtít pouze mít, ale umět - si poradit, nebo něco vyrobit či vypěstovat. To všechno chceme společně s vámi dělat. Tvořit místo pro život, kde můžeme žít udržitelněji, šetrněji a spokojeněji.

vybíráme od 20.10.2021

Tvořte udržitelné projekty spolu s námi!

Každý váš dar nám pomůže nastartovat nebo zlepšit naše projekty. Korunka ke korunce a za takových 5 tisíc vytvoříme regály do knihovny. Za 10 tisíc vyrobíme vyvýšené záhony do komunitní zahrádky. A za méně než tisícovku nachystáme recyklační workshop pro jednu školní třídu. Děkujeme!
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Myslíme si, že stejně důležité, jako o udržitelnosti mluvit, je přinášet konkrétní nástroje, díky kterým můžeme v životě udělat změnu. Třeba se naučit péct chleba, vyrobit si doma šetrný prací prášek a nebo založit kompost v bytě. A ještě důležitější je svoje zkušenosti a znalosti sdílet, aby tuto změnu mohl udělat každý z nás. 

Jsme zlínská neziskovka, ve které se už pátý rok společně s vámi učíme využívat to, co máme a potřebovat k životu míň. Kromě rozvoje komunity a podporování uvědomělého způsobu života budujeme i další nádherné projekty.

Re-Dílna, ve které spolu s hadicapovanými tvoříme z odpadu nádherné věci a jejíž vznik jste podpořili i vy!

Malá ekologická knihovna, ve které vás snad už brzy rádi přivítáme, a která bude sloužit i školám a kroužkům, ale vlastně každému z nás.

Komunitní zahrádka, kde se doufáme v příštím roce potkáme u besed nebo workshopů.

KomuniTku, která propojuje lidi a podporuje je v společné soběstačnosti.

A také budujeme síť dobrovolníků a ambasadorů pro vzdělávání, sdílení a osvětu. Naše zkušenosti vždy rádi sdílíme dál, s jinými organizacemi.

Na to, abychom mohli dělat všechny tyto smysluplné věci, potřebujeme vaši podporu. Proč? Protože je sami nedokážeme nastartovat a potřebují kmotry, které jim dají dobrou karmu do života. My už pak děláme všechno proto, aby naše projekty byly dlouhodobě udržitelné a dokázaly fungovat samy.

Podpořit nás můžete jednorázově, nebo i pravidelně, jakoukoli sumou. Moc rádi vám pak ukážeme, co se nám i díky vašemu daru povedlo!

Děkujeme, že jste v tom s námi! :)


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu