Kočičí domov Sluníčko, z.s.


Zvířata

Mouzí bojuje o srdíčko

Koťátku byla zjištěna vývojová vada oběhové soustavy PERZISTENTNÍ PRAVÝ AORTÁLNÍ OBLOUK😢Tato vážná vada lze řešit operativně, nicméně, operace je riskantní a drahá.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
MOUZÍ - BOJOVNICE
Koťátko se objevilo koncem září na zahradě starší paní, přímo v Dobříni. Je nám vcelku jasné, jak se na zahradu kotě dostalo. Holčička je mazlivá a koťata toulavých koček jsou vždy plašánci. Kolik se k nám už dostalo koťat podobně přítulnýchJe jasné, že jsou to potomci NEkastrovaných koček od majitelů z okolí.

Mouzí si prošla velkou rýmou a ušním svrabem, jako většina pohozených koťat a začala se mít čile k světu. Radost netrvala dlouho, Mouzí začala kulhat, dostala horečku, v tlamince se objevily vřídky...takže caliciciviroza. Mouzí ale nemoc dobře překonala, nicméně osud i nadále není spravedlivý.

Mouzí začala kašlat a dusit se jídlem, nastalo zvracení polykaného jídla, stav se horšil. Došlo k hospitalici a náročným vyšetřením (RTG, SONO, ENDOSKOPIE), byla zjištěna vývojová vada oběhové soustavy PERZISTENTNÍ PRAVÝ AORTÁLNÍ OBLOUKTato vážná vada lze řešit operativně, nicméně, operace je riskantní a drahá.

Přesto jsme se rozhodli dát Mauzí šanci na život.

Obáváme se však, že operace Mouzí společně s dosud neuhrazenými fakturami z minulého týdne, nás finančně hodně vyčerpá. Operace je dojednána sice až na 1.11 na renomované pražské klinice, ale musíme fungovat i pro ostatní kočičky, musíme kastrovat atd. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Hodne stesti Mouzi, at mas pred sebou dlouhy a krasny zivot.

Linda Jannborg

Mouzi,hodne stesti,drzime ti palce!

Zenny
100 Kč

Uzdrav se sluníčko ❤️

Michaela Lásková
600 Kč

Moc Ti držíme pěsti a tlapky milá Mouzí. Věříme, že tu složitou operaci zvládneš a užiješ si mnoho kočičího řádění. Jsi úžasná kotěcí slečna!

Simona Houhova Markrtová
400 Kč