Skautská nadace Jaroslava Foglara


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Skautská klubovna střediska Vítkov Praha

Skautské středisko Vítkov Praha a oddíl Tuvia roste. K pátým narozeninám oddílu si chceme nadělit novou klubovnu, díky které budeme mít možnost rozšířit svoje řady i zaměření.

vybíráme od 13.10.2021

Klubovna střediska Vítkov, oddíl Tuvia

Růstu střediska Vítkov a oddílu Tuvia pomůžete rozšířením kapacit kluboven.
50 000 Kč
vybráno 50 % z 100 000 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Skautský oddíl Tuvia byl založen před pěti lety a z malé družiny se postupně rozrostl až na několikagenerační oddíl. V rozvoji nás momentálně brzdí omezená kapacita současné klubovny, a tak bychom si rádi ke svému prvnímu polo-jubileu nadělili novou klubovnu.
Nové prostory nám umožní otevření nových družin a rozvrstvení schůzek do celého týdne. Budeme tak moci v duchu skautské výchovy vést více kluků a holek. Primárně bude nové klubovny využívat oddíl Tuvia, otevřené budou ale i dalším oddílům ze střediska Vítkov. Zároveň se přesunem uvolní kapacita v současné klubovně.
Podařilo se nám získat do dlouhodobého pronájmu sklepní prostory na pražských Vinohradech. Abychom je mohli přetvořit na klubovnu, budeme je kompletně rekonstruovat. Protože je majetek v soukromém vlastnictví, naše možnosti dosáhnout na dotace jsou omezené, obracíme se proto na vás a budeme vděčni za každou vaši podporu.



Kalkulace oprav klubovny  - TUVIA středisko Vítkov
  • Statik - Posouzení záměru  - 15 000 Kč
  • Podlahy
    • Odvoz suti - 10 000 Kč
    • Síť + kletovaný beton + zednické práce - 30 000 Kč
  • Rozvody elektřiny - Konečný odhad projektantem - 90 000 Kč
  • Fixace zdiva - difůzně otevřená penetrace - 10 000 Kč
  • Obklady - 18 200 Kč
  • Topení - 3x elektrický olejový přímotop + montáž - 5 000 Kč
  • Okna - Okna + větráček + práce - 12 000 Kč
Celkem:  190 200 Kč


K vašim darům nám přidá Skautská nadace Jaroslava Foglara částku 10 000 Kč. Násobeno 1,5x bude prvních darovaných dvacet tisíc.

Potvrzení o přijetí daru bude zasláno na váš e-mail v  polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Na…zdar! Ferda

Rivka Abraham
10 000 Kč