AQUAPURA, nadační fond


Děti, mládež, rodina

Pořízení nového spirometrického přístroje potřebného pro péči o pacienty Dětské kliniky Fakultní Nemocnice Hradec Králové.

Pořízení přístroje bude stát celkem zhruba 75.000 korun, zájemci mohou na pořízení přístroje i nadále přispět.

vybíráme od 7.10.2021
600 Kč

přispěli

2 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
 Výtěžek projektu Aquapura, nadační fondu Pavla a Moniky Staňkových „Jsme v tom všichni spolu“ podpořil částkou téměř 50.000,- korun pořízení nového spirometrického přístroje potřebného pro péči o pacienty Dětské kliniky Fakultní Nemocnice Hradec Králové.
Pořízení přístroje bude stát celkem zhruba 75.000 korun, zájemci mohou na pořízení přístroje i nadále přispět.
“Projekt Jsme v tom všichni spolu jsme začali připravovat v lednu letošního roku, protože jiné naše projekty jsme museli kvůli COVID-19 utlumit. Bylo to mimořádně náročné, ale oceňujeme, že se dárci zapojili a podařilo se vybrat téměř 50.000 korun. Samozřejmě budeme rádi pokud lidé ještě přispějí, abychom z tohoto projektu mohli uhradit veškeré náklady na pořízení přístroje,“ uvedl při předání šeku JUDr. Pavel Staněk, MBA, zakladatel nadačního fondu Aquapura Pavla a Moniky Staňkových. 
Více informací o projektu a možnosti přispět je možné najít na www.jsmevtomvsichnispolu.cz. 
Nadační fond Aquapura Pavla a Moniky Staňkových spolupracuje s Fakultní nemocnicí Hradec Králové dlouhodobě, například před dvěma lety nemocnice převzala nové přístroje na měření účinnosti léků na ředění krve a také šek 150.000 korun na nákup přístroje na podporu dechu, který slouží na Dětské klinice FN HK. 
Od vzniku fondu v roce 2011 se podařilo na podporu zdravotnických zařízení získat více než 1,6 milionu korun.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pro male pacienty k Vánocům 🎄

SABINA KVAK
300 Kč