Základní škola a mateřská škola Josefa Kubálka Všenory


Vzdělávání a výzkum Děti, mládež, rodina

Benefiční zábavné odpoledne online

Prostředky získané prostřednictvím Benefice využijeme na pořízení IT techniky pro děti a základního vybavení na výuku robotiky. Od září letošního roku je výuka IT povinná již od 4. ročníku, přibyla nám tak další třída dětí, která potřebuje počítačové zázemí. Jako každý rok je část financí určena na podporu dětí, které to potřebují, tak, aby se všechny naše děti bez rozdílu mohly v průběhu roku účastnit společných akcí a aktivit. Děkujeme Vám za jakoukoliv finanční podporu a těšíme se na viděnou! Za ZŠ Josefa Kubálka Všenory Tým organizátorů Benefice z řad rodičů a ředitelka školy Renáta Bartoníčková.

vybíráme od 30.9.2021

Benefiční zábavné odpoledne

Milí rodiče, vzhledem k momentální situaci musíme bohužel zrušit Benefiční zábavné odpoledne, které se mělo konat 20.11. Pořádat jej nyní ve zhoršující se epidemiologické situaci by bylo nezodpovědné. Proto jsme se rozhodli listopadové osobní setkání odložit. Děkujeme Vám za pochopení! Pokud byste chtěli školu podpořit jakoukoliv finanční částkou, zachovali jsme tuto benefiční sbírku. Účel sbírky zůstává zachován - prostředky získané díky Benefiční sbírce využijeme na pořízení IT techniky pro děti a základního vybavení pro výuku robotiky. Od září letošního roku je výuka IT povinná již od 4. ročníku, přibyla nám tak další třída dětí, která potřebuje počítačové zázemí. Jako každý rok je část financí určena na podporu dětí, které to potřebují, tak, aby se všechny naše děti bez rozdílu mohly v průběhu roku účastnit společných akcí a aktivit. Děkujeme Vám za jakoukoliv finanční podporu a těšíme se na viděnou! Za ZŠ Josefa Kubálka Všenory Tým organizátorů Benefice z řad rodičů a ředitelka školy Renáta Bartoníčková.
176 900 Kč

přispělo

32 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Spustili jsme sbírku na Darujme.cz, kde můžete ve prospěch školy darovat libovolnou částku. Obdržíte potvrzení o daru, jehož výši je možné si odečíst ze základu daně.

  • Od 1. 9. 2021 povinně školy najíždějí na změnu výuky informatiky. Začleněna je i robotika, některé obsahy informatiky se přesouvají i do jiných předmětů. V informatice se učivo specializuje.
  • Informatika (včetně základů robotiky) je nově od 4. třídy v každém ročníku = 10 tříd od 4. třídy po 9. B (zatím jsme ji měli jen v 5., 7. a 9.)
  • Máme obtíže s tím, aby se děti stihly vystřídat u techniky, kterou máme (máme techniku v podstatě jen pro dvě až tři třídy, logistika protočení všech tříd, které na ní mají pracovat, není jednoduchá. Snažíme se využívat toho, že některé děti jsou ochotné si nosit techniku svou. Ale moc jich není. Počítačovou třídu nemáme, protože ji není kam dát.) 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dobrý den, prosím vystavit potvrzení na: Kühnelová-ZK, s.r.o.
Lidická 74, 252 61 Dobrovíz
IČ: 27866491
DIČ: CZ27866491
Děkuji. Z. Kühnelová

Zdena Kühnelová
5 000 Kč

Také děkujeme :)

Jaroslav Šeďa
5 000 Kč

Chceme tímto poděkovat naší škole za to, jak skvěle funguje a přispět k modernizaci výuky dětí.

Marek Hrnčíř