Ekonews - nadační fond pro podporu a rozvoj nezávislé žurnalistiky


Osvěta a poskytování informací Životní prostředí

Nezávislá žurnalistika zaměřená na udržitelnost a ekologii

Ekonews – nadační fond pro podporu a rozvoj nezávislé žurnalistiky vznikl pro potřeby financování a rozvoje nezávislého zpravodajského webu o udržitelnosti a byznysu Ekonews.cz.

PODPOŘTE NEZÁVISLOU ŽURNALISTIKU

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Ekonews – nadační fond pro podporu a rozvoj nezávislé žurnalistiky vznikl pro potřeby financování a rozvoje nezávislého zpravodajského webu o udržitelnosti a byznysu Ekonews.cz.

Web Ekonews.cz píše o tom, jak obce bojují s odpadovými firmami, co se děje s miliardami určenými na přeměnu uhlených regionů, ale také o tom, co člověk může v domácnosti dělat udržitelněji nebo k čemu jsou dobré komunitní zahrady. Přináší exkluzivní speciály, rozhovory, příspěvky expertů a informace o udržitelných projektech a greenwashingu. Součástí naší činnosti je i příprava dvou pravidelných podcastů – Ekonews podcastu a ESG podcastu.

Věříme, že naší prací přispíváme k prohloubení povědomí široké veřejnosti o úskalích i nových možnostech zelené transformace a pomáháme měnit zajeté spotřebitelské návyky a podnikání směrem k odpovědnosti a udržitelnosti.

Chceme být svobodné medium, pokud možno co nejméně závislé na inzerentech. Věříme, že i díky vaší přízni se nám to podaří.

Děkujeme!


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Prosim neprestanete investigovat AVE s.r.o. v Koline super clanek diky moc

Dárce
1 000 Kč

Milé dámy, fandím vám a přeji hodně štěstí a úspěchů v roce 2024. Ať se váš projekt rozvíjí, roste a zaujme další nové příznivce a podporovatele. Pavlína

Pavlina Al-Madhagi
2 000 Kč

Ať se vám daří!

Giving George
300 Kč

Děkuji za vaší záslužnou práci a přeji úspěšná budoucí léta!

Dagmara Cernikova

Děkuji za to, že přinášíte unikátní informace, inspirativní příběhy a obohacující rozhovory.

Pavla Šedivá

Přeji mnoho úspěchů a hezkých článků 😉 Jakub Suchánek

Jakub Suchánek

Martino, Věrko, těším se na další zelené, udržitelné, pozitivní, ale i ne úplně optimistické zprávy. Budeme vědět jak i co měnit k lepšímu :). Držím palce ať se vám daří!

Martina Kafková
5 000 Kč

Martino, máte skvělý projekt a děláte super věc. Držím vám palce, ať Ekonews také prosperuje a je tak vše v rovnováze. Pavel

Pavel Milan Černý
20 000 Kč