SANANIM


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Pomozte nám se znovu nadechnout!

V ambulantním programu Doléčovacího centra SANANIMu prochází klientky-matky závěrečnou fázi procesu léčby ze závislosti. Absolvují ho spolu se svými dětmi. Program se proto zaměřuje na společné aktivity, při nichž maminky s dětmi tráví společný čas, který prohlubuje a upevňuje jejich vztah, maminkám pomáhá získat větší samostatnost i rodičovské sebevědomí a ony se tak postupně přestávají obávat světa za zdmi odborného zařízení.

vybíráme od 6.9.2021

Léčba závislostí funguje. Podpořte nás prosím!

Darujte prosím našim maminkám a jejich dětem zážitek z první společné dovolené! Děkujeme.
12 672 Kč

přispělo

28 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Naše děti ještě nikdy nebyly na dovolené

Jsme mámy předškolních dětí, jsme klientky Doléčovacího centra SANANIM, kde procházíme dlouhým procesem léčby ze závislosti. Nyní jsme dostaly možnost strávit s dětmi týden v přírodě v Jizerských horách. Pro většinu z nás je to první společná dovolená!

Chceme dětem dopřát nový zážitek. Díky zajištěnému zázemí budeme mít prostor neřešit běžné denní starosti a naplno se věnovat dětem: hry, tvoření, čtení či výlety. To ve svém důsledku pozitivně ovlivní náš vzájemný vztah. Je to zkušenost, kterou pak přeneseme i do běžného života.

Organizace SANANIM nám zajistila část prostředků, chybí nám peníze na ubytování a dopravu. Pomozte nám se znovu nadechnout!

Pro nás terapeuty z Doléčovacího centra SANANIMu je společný pobyt na horách prostorem, kde můžeme s klientkami navázat mnohem bližší a otevřenější vztah, máme také mnohem více prostoru pro vzájemnou komunikaci a vnímáme ho jako skvělou podporu terapeutického programu. Chceme proto nabídnout maminkám a dětem nový společný zážitek. Pro většinu z nich je to první společná dovolená v životě. Chceme maminkám ukázat svět běžného rodiče jako obohacující a radostný. Během pobytu získají maminky s dětmi mnoho společných zážitků, na které pak mohou s radostí vzpomínat. Ve většině případů je v jejich minulosti spíše hodně bolestných zážitků, které díky těmto novým zkušenostem mohou snadněji překonat.

Léčba závislostí funguje. Podpořte nás prosím!
http://www.sananim.cz/
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím palce a děkujeme za tak důležité aktivity...

Milli Janatková
300 Kč

Díky za to, co děláte.

Jakub Menčl
1 000 Kč

Maminkám a jejich dětem přeji hezký týden na horách.

Barbora Kratochvílová
1 000 Kč