Slezská diakonie


Lidé s postižením

Důstojné bydlení v ARŠE Český Těšín

Podpořte důstojné bydlení pro osoby s lehkým až středně těžkým mentálním či kombinovaným postižením. I toto je cesta vedoucí k osamostatnění se a zvýšení kvality života uživatelů chráněného bydlení ARCHA Český Těšín

vybíráme od 6.9.2021

Důstojné bydlení v ARŠE Český Těšín

Podpořte uživatele chráněného bydlení Slezské diakonie ARCHA Český Těšín. 6 uživatelů potřebuje Vaší pomoc. Potřebují vybavit své bydlení a kompletně rekonstruovat koupelny a sociální zařízení. I tato podpora pomůže zvýšit kvalitu jejich života a povede k jejich osamostatnění se.
4 010 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomozte podpořit chráněné bydlení Slezské diakonie ARCHA Český Těšín. Chráněné bydlení ARCHA Český Těšín poskytuje lidem s lehkým až středně těžkým mentálním či kombinovaným postižením bydlení a individuální podporu v takové míře, aby co nejvíce využívali vlastních schopností a dovedností. Podporujeme uživatele na cestě k osamostatnění se v chráněném bydlení nebo k přechodu do samostatného či podporovaného bydlení. 6 uživatelů se přestěhovalo na novou adresu, a to na ulici Hrabinskou a rádi bychom jim pomohli vytvořit důstojné a hezké prostředí k bydlení. Chybí nám prostředky na nové koupelny.






Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu