Aliance náhradních rodin ČR, z. s.


Děti, mládež, rodina Osvěta a poskytování informací

Klub přátel náhradních rodin

Pomáháme srovnávat startovní čáry dětí, které nemohou vyrůstat v původní rodině. Pomáhejte s námi. Pravidelná podpora od Vás nám pomůže vytvořit pevnou platformu dárců a partnerů. Buďte hrdinové a hrdinky naší organizace!

vybíráme od 23.8.2021

Klub přátel náhradních rodičů

7 250 Kč

přispělo

18 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Jsme nezisková organizace Aliance náhradních rodin a již rok pomáháme dětem i dospělým. Dětem, které neměly to štěstí a jejich start do života nebyl lehký. A rodinám, které se rozhodly těmto dětem poskytnout nejen domov, ale i milující náruč. Podporujeme pěstouny přechodné i dlouhodobé, adoptivní rodiče i lidi, kteří o možnosti vzít si dítě do své péče zatím jen uvažují. Podporujeme děti nejen projekty a akcemi, které pro ně pořádáme, ale především bojem za jejich lepší zítřky. Účastníme se jednání s ministerstvem, poslanci, ombudsmanem. Podílíme se na tvorbě metodik a legislativních změn.

I MALÝ DAR JE PRO NÁS VELKOU PODPOROU.

Jelikož pečlivě plánujeme každý krok, část finančních darů směřujeme do provozu a rozvoje organizace. Co to obnáší? Dojíždíme na jednání a schůzky po celé republice. Zajišťujeme chod projektů, webových a facebookových stránek. Informujeme náhradní rodiče o aktuálním dětí v oblasti náhradní rodinné péče a odpovídáme na otázky z oblasti daní, účetnictví, metodických a úředních postupů atp. Sháníme zdroje financování nezbytné k chodu Aliance a sponzorské věcné dary pro naše členy. Pro naše pracovnice a pracovníky bychom rádi vytvořili lepší podmínky hodné náročné práce. Aktuálně všichni pracují bez nároku na honorář i několik hodin denně. Při tom se nadále vzděláváme, abychom byli schopni adekvátně reagovat na změny.
Vaše dary nám dají větší nezávislost, pomůžou udržovat vysokou kvalitu práce a naplňovat naše hodnoty a vize.
Podpořte práci, která má smysl. Práci s dopadem především na ty nejmenší a nejzranitelnější – na děti.

ČLENŮM KLUBU PŘÁTEL, NABÍZÍME:
 
Podporu dobré věci, podporu práce, která má smysl
Potvrzení o daru.

PRAVIDELNÝM DÁRCŮM NAVÍC:


Půlroční bulletin doslova nabitý zajímavostmi z oblasti NRP





Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (2)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Mnoho uspechov prajem!

Dana

Jste skvělí :-)
Přání pevného zdraví!

Petra Znášiková
500 Kč

Moc si vazim vsech skvelych nahradnich rodin a dekuji jim!

Julie