Ponto z.s.


Životní prostředí Zvířata

Pomozte Azylu PONTO postavit přístřešky pro zvířátka!

Zvířecí Azyl PONTO nutně potřebuje vaši pomoc! Je totiž potřeba postavit 2 nové kurníky, přístřešek pro ovce i kozy a přístřešek na slámu a potřebují právě vás, aby tento projekt mohli zrealizovat.

vybíráme od 4.8.2021

Jsme v tom spolu.

Vaše finanční podpora znamená mnoho a bez ní bychom to nezvládli. Doslova. Níže si vyberte částku, nebo si nastavte libovolnou podle vašich preferencí. Tímto příspěvkem nám pomáháte budovat, chránit, pomáhat druhým a starat se o ty, kteří si prošli něčím, co si často ani nedokážeme představit. Děkujeme, že jste v tom s námi!
16 351 Kč
vybráno 33 % z 50 000 Kč

přispělo

40 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Obracíme se na vás s velikou prosbou o pomoc! Potřebujeme akutně postavit hned několik přístřešků pro zvířátka. V první řadě se jedná o 2 kurníky, pro slepičky i pro krůty, protože těm starým hrozí, že se brzy zhroutí. Dále je potřeba co nejdříve postavit na naší krásné louce přístřešek pro ovečky a kozy a také přístřešek, který bude chránit slámu před mokrem. Bohužel se zdvojnásobila cena dřeva a my nejsme schopni stavbu zafinancovat. Zároveň se cena bude brzy znovu zvedat a tak nám na pile nabídli, že nám navozí spoustu materiálu už teď, s tím že máme na zaplacení 2 měsíce. Jelikož je konstrukce těchto přístřešků momentálně opravdu potřebná, rozhodli jsme se tuto nabídku přijmout, ušetřit tak peníze a rovnou začít stavět. Potřebujeme ale vaši pomoc, abychom byli schopni tento dluh splatit. Prosím přispějte a sdílejte projekt s ostatními. Každá koruna se počítá!



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se Vám i zvířátkům daří.

Hana Říhová
1 000 Kč

Ať se Vám daří

Michal Chmel
500 Kč

Přeji, ať se podaří postavit přístřešky a všem se vám v azylu Ponto dobře žije.

Ivana
1 000 Kč

Ať tato kapka přispěje k vytvoření oceánu pomoci.

Petr Jaroš
100 Kč

♥️

Klára Gillernová
2 500 Kč