RADKA z.s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

ZACHRAŇTE MEZINÁRODNÍ WORKCAMP 🌍

V RADKA z. s. každoročně hostíme mezinárodní workcampy se zahraničními dobrovolníky z různých koutů světa. Ti svou účastí na letních táborech pomáhají dětem a mládeži zpestřit letní aktivity a zprostředkovat zábavné, často nezapomenutelné interkulturní zážitky. Abychom letos mohli realizovat sedmý ročník workcampů, potřebujeme vaši pomoc.

vybíráme od 23.7.2021
0 Kč
vybráno 0 % z 20 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
RADKA realizuje od roku 2015 workcamp pro 5 dobrovolníků z různých zemí, kteří se účastní našich táborů pro starší děti a tím je obohacují nejen multikulturním působením, dobrovolnickou pomocí, ale hlavně konverzací v angličtině. Jde většinou o vysokoškolské studenty se zkušenostmi s prací s dětmi. Dobrovolníci přijíždí na své náklady a zdarma vykonávají činnost ve prospěch naší organizace – dětí. My zajišťujeme ubytování, jídlo, pomůcky a připravujeme pracovní program, na kterém se sami iniciativně podílejí.
Již v loňském roce byly z důvodu pandemie Covid 19 téměř dvě třetiny workcampů v ČR zrušeny a ani letos nás koronavirus nenechává ve snadnější situaci. Veškeré náklady na workcamp hradíme z vlastních zdrojů organizace, které jsou závislé na návštěvnosti aktivit. Opakované zavírání a rušení nicméně způsobilo, že nad dříve samozřejmou existencí našeho workcampu dnes visí velký otazník.
A tak jsme se inspirovali u ostatních neziskovek a přistoupili k dárcovské kampani za záchranu sedmého ročníku mezinárodního workcampu v RADKA z. s. Budeme vděční za jakoukoliv částku, kterou se nám rozhodnete přispět.
Svým darem pomůžete zafinancovat:
• ubytování pro dobrovolníky
• stravování
• dopravu do táborové základny
• materiál a pomůcky pro práci
Za celý tým a naše dobrovolníky DĚKUJEME!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu