Kraj Jinotaj z.s.


Filantropie a dobrovolnictví Zvířata

Sbírka na Luční auto

Jak to v životě bývá, někdy Vám připraví do cesty věci, které byste nečekali a určitě neměli v plánu. Tak se to stalo i nám na Louce, zůstali jsme na Louce jen s jedním malým autem, ve kterém nejsme schopni převážet materiál, zvířata nebo v něm cestovat na delší vzdálenosti. Se spousty zvířaty, se spoustou práce, kdy denně využíváme auto jsme se rozhodli to nenechat jen tak a neriskovat další růst Louky, nebo snad zdraví zvířat. Rozhodli jsme se pořídit další auto, které bude sloužit nám, zvířatům a samozřejmě Louce.

vybíráme od 26.7.2021

Luční auto pro bezpečnost zvířat

I pár korun může pomoci Louce růst, každá Vaše koruna je součástí změny a veliké pomoci. To co pro Vás znamená nic, pro nás znamená spoustu. Pomožte nám prosím vybrat finance na Luční auto, ať zabezpečíme všechny na Louce a jsme mobilní kdykoliv to bude potřeba a nemusíme se spoléhat na jedno stařičké auto.
24 800 Kč

přispělo

62 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Po odchodu Tomáše z Louky, jsme ze dne na den zůstali na Louce jen s jednou starou felicií. I když víme že si můžeme jeho auto ( transportéra ) vypůjčit když to půjde, tak i tak je to pro nás veliká komplikace. Pokud někdo z nás autem odjede, a něco se na Louce stane, nebo se musí jet něco vyřešit, nastává problém. 
Už jsme tu pár takových situací měli, a neradi bychom aby se to opakovalo. Proto jsme se rozhodli přikoupit další auto, které zastane aspoň z části práci Tomova transportéra. Auto, do kterého se vleze spousta věcí, zvířata na převoz, materiál na práci a může tahat vozík.

Pro veliký klid v duši, bezpečnost zvířat je druhé auto potřeba. Mít v záloze auto, které nám pomůže kdykoliv vyrazit pro materiál nebo prostě odjet, odvést zvíře na veterinu je obří úleva od další starosti.

Z praktického hlediska po všech směrech je pro nás druhé auto velmi důležité.

Peníze vybrané na auto půjdou na jeho nákup a případně jeho budoucí opravy na nějakou
dobu.


Všem přispivatelům peněz na nové Luční auto moc děkujeme a vážíme si vaší důvěry v nás.


Všichni společně měníme svět.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Příště pro mě jedete na nádraží. To já poznám.

Alice Hergetová
300 Kč

Hodně sil!

Anežka Šedová