NA CESTĚ, z. s.


Děti, mládež, rodina

Centrum Archa

Vytváříme mladým lidem bezpečné prostředí, které potřebují k tomu, aby rozvíjeli své dovednosti, učili se budovat vztahy a posouvali se v životě správným směrem. Jak nám peníze pomohou? Nebudeme muset řešit, zda si udržíme všechny tři pracovníky, kteří si v posledních letech získali tolik důležitou důvěru našich klientů. Bude se nám lépe dýchat.

Podpořte Archu finančně

25 630 Kč

přispělo

11 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Svým darem podpoříte opravdu smysluplnou a dlouhodobou práci s mládeží.

Od roku 2004 nabízíme mladým lidem prostředí, kde mohou být sami sebou, cítit se bezpečně a svobodně. Mohou zde realizovat své nápady, být kreativní, získávat sebevědomí a probírat s námi své plány do budoucna. Pomáháme jim s rozvíjením vztahů a s budováním vzájemné důvěry i s hledáním řešení krizových životních situací. V poslední době se také snažíme tlumit vliv vyhrocené společenské situace na psychiku těchto mladých lidí. Často s nimi komunikujeme i přes sociální sítě a jsme vděční za to, že si k nám stále nacházejí cestu.

Jak nám peníze pomohou? Nefungujeme pod žádnou velkou organizací, a zřejmě i proto už delší dobu finančně balancujeme na hraně existence. Z peněz, které každý rok dostaneme, se snažíme nějak zaplatit všechny tři pracovníky v přímé péči, z nichž každý je pro naši práci důležitý. I v tomto počtu pracovníků máme problém kdykoliv, když si někdo z nás vezme dovolenou nebo není k dispozici z jiného důvodu. Na jaře jsme museli kvůli chybějícím financím ukončit i velmi oblíbené doučování, za kterým k nám dojížděly i děti z okolních vesnic. Neradi bychom naši službu dále omezovali, či dokonce rušili, protože vidíme smysl v tom, jak se díky ní mění životy mladých k lepšímu.
Skrze libovolný příspěvek se stáváte součástí naší služby. Vážíme si Vaší podpory.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za to, že jste.

Jan Zajíček
1 000 Kč