Hope4kids, z.s.


Děti, mládež, rodina

Zeptej.Se - pomoc a východisko pro děti

Prostřednictvím webových poraden pomáháme v Hope4kids dětem už od roku 2008. V poslední době nám chodí čím dál více dotazů, ve kterých děti řeší obavy z budoucnosti, ze znovu hrozící online výuky, napětí v rodinném soužití, výkyvy nálad a někdy i rostoucí pocit prázdnoty. Rozhodli jsme se dětem ještě více přiblížit a vytvořili jsme pro ně mobilní a webovou aplikaci. Ta poskytuje bezpečný prostor pro jejich otázky. Tým našich zkušených poradkyň je tak může provázet při hledání cesty z jejich pro ně mnohdy bezvýchodných situací. Darujte dětem možnost svěřit se a najít východisko.

vybíráme od 9.8.2021

Zeptej.Se - pomoc a východisko pro děti

0 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
V nové aplikaci Zeptej.Se najdou děti zodpovězené nejčastější dotazy, týkají se mezilidských vztahů, problémů se školou, ale také hledání smyslu života – právě to je pro děti v tomto období velmi aktuální. Kromě toho mají možnost položit svou vlastní otázku. Mohou si vybrat ze 6 rubrik: Rodina, Škola, Kamarádství, Láska, A co já?!, Život a smrt.
Děti pokládají otázky buď v mobilní aplikaci, nebo na webu. Do dvou dnů dostanou upozornění, že je pro ně připravena odpověď.

Z cílové částky 77 700 Kč využijeme 27 700 na zaškolení nových poradců, 50 000 půjde na přímou poradenskou práci a pomůže nejméně 200 dětem.

Jeden z typických dotazů v současné době:
“Vadí mi, že se nemůžu vídat s kamarády, že se doma hádáme, že mi to nejde ve škole. Jsem unavený, rychleji se naštvu nebo jsem naopak smutný. Nemám radost ze života, nic mě nebaví. Jsem ve stresu, že mi spousta věcí uniká. Připadám si, jako kdyby život neměl cenu, protože tohle je příšerné. Co mám dělat?“ Dominik, 13 let

Poradenský tým Hope4kids děkuje za vaše dary.
 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu