Kolínský klášter - centrum spirituality a duchovních cvičení, z.ú.


Filantropie a dobrovolnictví Regionální a komunitní rozvoj

Komunita Kolínského kláštera

Srdce Kolínského kláštera jsme my, jeho komunita. Tvoří nás lidé různých profesí, věků, ze všech koutů Česka i ze zahraničí. Někteří navštívili klášter jednou, jiní se vrací opakovaně. Někdo je účastník, někdo doprovázející, někdo dárce, někdo součástí týmu, který o účastníky pečuje. Jedno nás pojí: jsme komunita při Kolínském klášteře. Jsme jeho srdcem, které zajistí, že tu bude i nadále. Vaše dary nám pomáhají udržovat místo s tradicí a jeho dostupnost pro všechny, kteří mají zájem.

Každý dar je cenný. Můžete pomoci jednorázově, nebo také zavést pravidelný měsíční dar. Sami víte, že práce kláštera není jen o jednorázových nákladech, ale o dlouhodobém provozu a hlavně zajištění kvalitního obsahu. Děkujeme!
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Kolínský klášter

Společenství těch, kteří vnímají Kolínský klášter jako svůj duchovní domov, se s každým kurzem rozšiřuje. Lidé, kteří "zažili Kolín", vnímají svou zkušenost jako druh duchovního pouta, jež je spojuje.  Jsme několika tisícová komunita, která se v rozhodný okamžik spojila a zachránila klášter. Jsme různorodí, do Kolína jezdí studenti z Ostravy, železničáři z Prahy, profesoři z Olomouce i důchodci z Moravského krasu. Jsme různé věkové skupiny a různé profese. Naše síla je Kolínský klášter. Jsme propojení.

O klášteru


Prostor kláštera, jeho zahrady i okolí je inspirativní a zároveň umožňuje ztišení a naslouchání. Je strategicky umístěn v dobře dostupném menším městě – a to na místě, které je v kontaktu s centrem, a přitom mimo jeho ruch. Kolín nabízí civilizaci i přírodu. To vše, a zároveň vyladěný provoz domu přispívá k jeho oblíbenosti a v konečném důsledku k větší účinnosti exercicií. 
Kolínský klášter je místo pro ty, kdo hledají prostor pro ztišení a chtějí vyvinout vážné úsilí v rozvoji svého duchovního života.

Více o klášteře můžete najít na www.kolinskyklaster.org

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať žije kolínský klášter!

Samuel Titěra

S velikou vděčností za to, co v Kolíně srdcím lidí umožňujete 🙏

Dárce

děkuji za toto dílo

Pavla Janská
500 Kč

Dar na provoz kláštera

Tomáš Halík
15 000 Kč

Dar z Brna.

Martin Šimunský
350 Kč

Dar klášteru od Kateřiny Podrabské

Kateřina Podrabská
1 000 Kč