Andělé Stromu života p. s.


Hospicová a paliativní péče

JEDOU JAKO O ŽIVOT II.

V loňském roce přejeli dva mladí koloběžkáři Bára s Honzou na koloběžkách celou republiku od východu na západ. Za necelých sedm dní neuvěřitelných 803 km. Svým obdivuhodným výkonem se zapsali nejen do srdcí všech, kteří jim fandili a přidávali se po trase, ale také do České knihy rekordů. I letos se vydávají Bára s Honzou na cestu bezmála 500 kilometrů dlouhou a prostřednictvím které v šesti dnech propojí pobočky Mobilního hospice Strom života ve třech moravských krajích. Jejich cesta odstartuje 9. 8. 2021 ve Valašských Kloboukách a bude pokračovat přes Kroměříž, Přerov, Nový Jičín, Havířov, Čeladnou až do Rožnova pod Radhoštěm, kam dorazí v sobotu 14. 8. 2021.

vybíráme od 18.7.2021

DĚKUJEME, ŽE JEDETE JAKO O ŽIVOT A POMÁHÁTE TAK S NÁMI!

Přidejte se k nám a staňte se součástí charitativního pelotonu, díky němuž bude zajištěna potřebná péči nevyléčitelně nemocným pacientům a jejich blízkým.
239 329 Kč
vybráno 80 % z 300 000 Kč

přispělo

43 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
A PRO KOHO JEDOU DOSLOVA JAKO O ŽIVOT? 

Pro pacienty Mobilního hospice Strom života a pro informování veřejnosti o paliativní péči, kterou tento hospic poskytuje. Již šestým rokem tak umožňuje, že nevyléčitelně nemocní pacienti mohou strávit své poslední dny doma, ve své posteli a mezi těmi nejbližšími. Jak sami Bára s Honzou říkají: "Jsme přesvědčeni, že mít možnost zůstat s člověkem až do jeho posledního dne života, je ten nejcennější dar." Proto bude každá etapa věnována jednomu pacientovi mobilního hospice. Bára s Honzou společně s dalšími nadšenými cyklomilovníky nepojedou pro sebe, ale pro to, aby to, aby mobilní hospic mohl pomáhat dalším lidem.

Během naší cesty se bude řada lidí poprvé dozvídat o možnosti splnit svému milovanému ta poslední přání. Budeme otevírat téma umírání, které k životu neodmyslitelně patří, ale které zároveň není jen smutné.

PŘIPOJTE SE K NÁM, vezměte s sebou svou rodinu, přátele nebo kolegy a pojeďte s námi větší nebo menší kus cesty. Nemusíte mít zrovna koloběžku, přidat se můžete také na kole, odrážedle nebo pěšky.

Děkujeme vám za jakoukoliv, byť i malou částku, která našemu mobilnímu hospici pomůže zajistit i nadále možnost pomáhat. Zajistíte tak rodinám možnost rozloučit se a držet se v posledních chvílích života za ruku.

Aktuální polohu a tedy také informaci, o tom, kde se můžete k našim koloběžkářům přidat, sledujte na facebook.com/tochcekolobezku.

ZVEME VÁS! VYDEJTE SE NA PUTOVÁNÍ S NÁMI A PODPOŘTE DOBROU VĚC!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Bára a Honza dorazili do cíle!! V sobotu 14. 8. 2021 tak úspěšně dokončili svou cestu dlouhou neuvěřitelných 444,4 kilometrů, kterou propojili místa, kde náš mobilní hospic pomáhá nevyléčitelně nemocným a jejich blízkým. Na své trase museli zdolávat velká převýšení.  Vystoupali dokonce na poutní místo Svatý Hostýn či na královnu Beskyd - Lysou Horu!
Ukázali tak všem, že stojí za to obětovat svůj čas a úsilí pro dobrou věc!
Děkujeme všem, kteří se do naší sbírky zapojili, a zároveň připomínáme, že koloběžková výzva NEKONČÍ! Do sbírky se lze zapojit až do konce srpna!

Založení projektu

Super. Máte můj obdiv

Jaroslav Žáček
200 Kč

Moc děkujeme za pomoc, vstřícá slova a přístup ❤

Andrea Němcová

Skvělý nápad. Vím, jak Strom života mění k lepšímu životy těch, kterým někdo ze života odchází, a hlavně těm, kteří díky této pomoci mohou odejít klidně a důstojně. Přeji mnoho sil personálu hospice a velkou publicitu a podporu, aby jejich služby byly otevřené co nejvíce lidem, kteří je potřebují.

Daniela Antony

Ahoj Baro a Honzo,diky za vaše nasazení pro naši společnou věc.Zitra startujete posledni část trasy ,tentokrát pro p.Marii,takže myslim na vas i na ni a jeste jednou DÍKY!!!

Michaela Stavinohova
300 Kč

Jste super,zdraví babička Jiřinka

Dárce

Hodně štěstí! 💕

Kateřina Szyszkowiczová

Děkuji celému vašemu týmu, že jste, patří vám všem můj obdiv a konkrétně děkuji Terezce Marynčákové, která se starala o mého manžela Rudolfa Tvrdého, za její lidský a laskavý přístup.
Rovněž děkuji sestřičkám Markétě Vojtové ,Veronice Halířové a Věrce Kopřivové za psychickou podporu.
Zdraví Marie Tvrdá

Marie Tvrdá
600 Kč