Centrum Dialog, o.p.s.


Vzdělávání a výzkum Regionální a komunitní rozvoj

Nejkrásnější dárek - nový Admin

Projekt „Pošli špunta do školy“ slaví 20. narozeniny a má velké plány do budoucna. Proto prosíme o Nejkrásnější dárek, který nám je pomůže splnit. Záleží nám na tom, aby kolem rostoucího počtu špuntů všechno dokonale šlapalo, a proto nutně potřebujeme nový „Admin“. Toto nové „Srdce“ webu pomůže ještě více dětem, pro které zas bijí ta naše.

Darujte projektu "Pošli špunta do školy" nejkrásnější dárek - nový Admin

16 450 Kč
vybráno 16 % z 100 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Náš projekt, který doposud pomohl získat vzdělání více než 3 500 dětí z Keni a Guineje, nutně potřebuje nový administrativní systém, který je naprosto klíčový pro efektivní koordinaci, komunikaci a práci s daty kolem narůstajícího počtu adopcí. Kromě objemu spravovaných informací samozřejmě pokročily i požadavky na rychlost jejich zpracování, uživatelský komfort a propojení s dalšími systémy.

Standardem pro obrazovou dokumentaci je v současnosti video formát, se kterým budeme na novém webu samozřejmě moci pracovat. S novým „Adminem“ prostě bude všechno kolem „špuntí agendy“ rychlejší, efektivnější, spolehlivější a živější. Děkujeme moc za podporu a Nejkrásnější dárek.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu