NA CESTĚ, z. s.


Sociálně znevýhodněné skupiny

Mosty - služby následné péče

Jako jediná služba svého druhu v širokém okolí pomáháme s návratem do normálního života lidem, kteří chtějí řešit své problémy s alkoholem nebo jinými drogami, ale také lidem s úzkostí. Jak nám peníze pomohou? Umožní nám zachovat službu současně na dvou místech, což je pro nás v rámci jediného úvazku dlouhodobě neudržitelné. Dostanou se k ní ti, kteří ji opravdu potřebují.

vybíráme od 9.9.2021

Podpořte Mosty finančně

4 500 Kč

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Od roku 2014 pomáháme lidem, kteří chtějí řešit své problémy s alkoholem nebo jinými drogami, ale také lidem s úzkostí. Kromě odborné systematické terapeutické pomoci nabízíme našim klientům také pomoc s problémy, které s jejich životní situací mohou souviset (ztráta bydlení, dluhy atp.). Poskytujeme individuální ambulantní službu, ale několikrát do roka také probíhají skupinová setkání. Spolupracujeme s psychiatry a psychiatrickou nemocnicí a spolu s dalšími odborníky vytváříme síť pomoci. Momentálně jsme jedinou službou tohoto druhu pro tři územněsprávní celky s bezmála 150 000 obyvateli a jednou ze dvou ve Zlínském kraji. Fungujeme současně ve dvou městech – na Vsetíně a ve Valašském Meziříčí.

Jak nám peníze pomohou?
Momentálně je naší největší potřebou posílení služby o dalšího zaměstnance. To by nám umožnilo zachovat ji na obou místech současně, což je pro nás aktuálně v rámci jednoho jediného úvazku těžko představitelné. Naše služba by také byla flexibilnější a dostupnější pro ty, kteří ji opravdu potřebují.

Skrze libovolný příspěvek se stáváte součástí naší služby. Vážíme si Vaší podpory.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu