Skautská nadace Jaroslava Foglara


Děti, mládež, rodina

Dobré skutky na novou loděnici v Opavě

Jsme vodní skauti z přístavu Černý čáp Opava a na konci roku 2019 jsme zakoupili pozemek na břehu řeky Opavy za účelem vybudování loděnice. Byla to pro nás velká investice, a ještě letos s sebou neseme část závazků. Pomozte nám tuto tíhu odlehčit.

vybíráme od 16.6.2021

Loděnice v Opavě

Podpořím nákup pozemku pro novou loděnici opavských skautů částkou
37 500 Kč
vybráno 125 % z 30 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pro vodní skauty je loděnice důležité místo, něco jako domovský přístav. Dlouhodobě proto usilujeme o vybudování loděnice, která nám nejen umožní úschovu a údržbu lodí, ale svou blízkosti k řece usnadní pravidelný vodácký výcvik.
 
Od Skautské nadace Jaroslava Foglara dostaneme za každou vybranou korunu dalších 50 haléřů navíc. Každá vaše koruna se tedy zhodnotí dalšími 50 %, a to už se jen tak nestane. Využijme společně této příležitosti k dalšímu rozvoji přístavu, děláme to pro naše děti a další generace. 
 
Na naší cestě máme dva milníky pro zhodnocení vybraných peněz – 15 000Kč do konce srpna, a dalších 15 000Kč do konce listopadu.


Potvrzení o přijetí daru bude zasláno na váš e-mail v  polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.
 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dosažením cílové částky 30 000 Kč jsme získali přislíbený matching od Skautské nadace JF. Další dary již nejsou navyšovány, ale velké díky i za ně. 

Založení projektu

Ahoj

Martin Hrošek
1 000 Kč

Přeji ať se dílo podaří

Petr Fabián