Cool Critters z.s.


Zvířata

11 koťátek v Cool Critters

Momentálně máme v péči 11 malých koťátek. Prosíme, pomozte nám pro ně zajistit veškerou potřebnou veterinární péči.

vybíráme od 16.6.2021
27 965 Kč

přispělo

29 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Je to právě šest týdnů co kočička Misty, kterou jsme přijali když už byla březí, porodila pět koťátek. Dostali krásná bylinková jména, Rozmarýn, Majoránka, Bazalka, Šalvěj a Petrželka. Všichni jsou v pořádku, zdraví a rostu do krásy.

Minulý týden jsme obdrželi prosbu o pomoc od přátel z Mladé Boleslavi. Pomoc potřebovala divoká kočka a její koťátka, která se protloukala životem ve městě. Jak bychom mohli odmítnout? Po několika dnech, kdy jsme je lovili do sklopce, se nám podařilo všechna koťátka odchytit.
Výsledkem bylo šest nových přírůstků starých přibližně sedm týdnů. Dostali jména (Marlon) Brando, (Robert) Redford, (Humphrey) Bogart, (Sophia) Loren, (Marilyn) Monroe and (Audrey) Hepburn.

A tak se v naší péči sešlo naráz hned 11 koťátek (to máme celkem 44 paciček a 198 drápečků ❤). To už je opravdu velká spousta koťátek, nehledě na to, že máme v péči dalších deset dospělých koček a kocourků, kteří právě procházejí nutnou veterinární péčí, aby mohli hledat nový domov.

Potřebujeme vás poprosit o pomoc. Očkování, testy a čipy pro všechna koťátka budou stát daleko víc, než si momentálně můžeme dovolit. Celkem (i s pejsky) máme teď v azylu 45 svěřenců! A prosby o pomoc neustávají.

Dvojí dávka očkování stojí pro jedno koťátko téměř 1000 Kč, testy na FEIV/FeLV stojí 500 Kč a čip je dalších 500 Kč. To vše si musíme vynásobit 11x. Potřebujeme vybrat 22 000 Kč, abychom pokryli všechny náklady a mohli tak zároveň zajistit dobrou péči i všem ostatním hladovým krkům, menším i větším čtyřnohým pacientům a nakonec jim všem umožnit to, co tak nedočkavě vyhlížejí - cestu do nového domova ❤ Pomozte nám pomáhat ❤

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Thank you for all your effort and precious work!

Noemi

Good luck with the kittens!

Dominick Carzoli
20 €

Meow!

Purrsonal saviour

May their lives be much brighter than their beginnings.

L&S
2 000 Kč

Until we can get there to snuggle those babies in person.

Ed & Jodi Miller
100 €

<3 <3

Deya
100 €