Česká filharmonie


Kultura, umění a historie

Rozehrajte s námi další koncert

Každý hrajeme svůj part. A zážitek ze společně prožitého koncertu rezonuje jako dobře vyladěný akord. Tak jako nejmohutnější symfonie existuje pouze díky jednotlivým tónům, přičemž zásadní je každý jeden z nich, i filharmonie, bez ohledu na mohutnost nástrojového obsazení, je tvořena jednotlivci. Nezbytnou součástí prvního českého orchestru jste i vy, posluchači. Každý part se počítá.

Naše hudba zní i díky vám. Děkujeme!

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Každý v Rudolfinu dobře ví, že hudba, kterou slyšíme, je naše společná. A stejně tak velmi dobře vidíme a cítíme každou, byť sebemenší podporu.

Váš dar je možná reakcí na právě navštívený koncert, možná je ohlasem na právě vyslechnutý přímý přenos, možná vzkazem pro oblíbeného interpreta. Možná. Zcela určitě je však notovou osnovou pro další orchestrální či komorní koncertní činnost, pomáhá rozletu tónů České filharmonie do světa, udává tempo rozvoji mladých talentů či pestrým edukačním aktivitám. Slyšíte? Naše hudba zní i díky vám.

Každý dar je symbolickým potleskem. A jak známo, potlesk je nejprostším i nejcennějším oceněním. Potlesk sám o sobě je emocí zhmotněnou do gesta. Individuálního gesta, ze kterého se stává jeden intenzivní souzvuk. A každý dar, ať už se jedná o impulzivní, bezprostřední reakci na právě doznívající zážitek, či je aktem pečlivě promyšleným, je součástí ovací, které my všichni v České filharmonii - hráči orchestru i lidé v zázemí - velmi dobře vnímáme.

Naše společná poklona patří vám. Děkujeme za vaši podporu. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Thank you Deloitte SheXO Club to initiate such an inspirational event. It is so exciting to be a part of this project and meet these amazing musicians in fantastic Rudolfinum.
Looking forward...

Umut Deniz

Děkuji za krásné zážitky!

Lucie Bezecná

Děkuji za krásnou hudbu

Helena Schrammová
600 Kč

24 Services Group s.r.o. 1.000.-Kč

Magda Kolínská
1 000 Kč

Díky!

Alžběta Králová
300 Kč

Díky!

Aneta Lukačevičová

Přeji České filharmonii atˇsvou hudbou povznáší dál ducha nejen českého národa:-) Děkuji za všechny krásné zážitky.

Jana Štumpová Konicarová
1 000 Kč

Ať vám to hraje!

Dagmar Caspe Pikhartova
100 Kč