Domácí hospic Jordán, o.p.s.


Hospicová a paliativní péče

Pohlednice pro hospic

Tento projekt vznikl pro všechny nevyléčitelně nemocné na Táborsku, kteří chtějí dožít své dny doma, v klidu a se svou rodinou. Abychom jim mohli toto přání splnit, potřebujeme vaši pomoc. Domácí hospicová péče není stále plně hrazena z veřejného zdravotního pojištění a některým našim pacientům zdravotní pojišťovny péči nehradí vůbec (záleží na diagnóze). Sami náklady na domácí hospicovou péči neufinancujeme. Jsme nezisková organizace.

vybíráme od 9.6.2021
860 Kč

přispěli

4 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Touto virtuální pohlednicí darujete DOMA!
Vše o Pohlednicích pro pacientech hospice naleznete:
https//:pohledniceprohospic.cz

Váš dar použijeme na péči o naše pacienty. Péče zahrnuje: výjezdy lékařů k pacientovi, výjezdy zdravotních sester k pacientovi, zdravotnická péče, nákup léků, zapůjčení kompenzačních pomůcek.

Za každým slovem pacient se skrývá člověk se svým vlastním jedinečným příběhem, které nyní spojuje jedno velké přání- doputovat svým životem doma a s těmi, které mají rádi.

Pohlednice jsou i pro tuto kouzelnou dámu.
Ráda navštěvovala evropské státy. Pracovala jako turistická průvodkyně  po Praze. A přesto říká, že doma je krásně a dobře. A paní se nám vyfotila se zdravotní sestřičkou Adélkou a doktorkou Helenkou na svém putování „časem“. Vždyť vš vypadají, jako by vystoupily z prvorepublikového filmu.
Pohlednice jsou pro pacienty cestovatele se spoustou vzpomínek ze zahraničních dovolených. Pohlednice jsou pro pacienty, kteří to mají rádi v tom svém lese za domem.
Pohlednice jsou pro pacienty světoběžníky, kteří se po dlouhých letech v zahraničí rozhodli vrátit domů…
Pohlednice jsou pro ty, kteří potřebují vaši pomoc!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Skládám před Vámi hlubokou poklonu ❤️

Lenka Čepeláková
250 Kč