RADKA z.s.


Děti, mládež, rodina Sport a volný čas

Od plaváčka k plavci

Naše organizace provozuje dětské plavání již od půl roku věku dítěte. Těšíme se velkému zájmu, ročně absolvuje naše plavecké kurzy cca 300 dětí. V letech 2020 a 2021 čelíme komplikacím, které jsou spojeny s pandemií Covid-19. Hledáme finanční prostředky na znovuotevření plaveckého centra a prioritou je pro nás pořízení nové UV lampy, která zajišťuje potřebnou kvalitu vody.

vybíráme od 17.5.2021
1 900 Kč
vybráno 13 % z 15 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Plavecké centrum RADKA nabízí plavání pro děti ve vaničce, plavání dětí s rodiči  od 0,5 roku do 3 let, plavání dětí od 3 do 6 let, zdravotní plavání školáků do 10 let. Dochází k nám ženy na aquaerobik či aquatěhobik. Zdravotním a strečingovým plaváním pomáháme i lidem s fyzickým handicapem nebo dříve narozeným miminkům. Klientům se věnují  instruktorky s letitou praxí.

Pobyt ve vodě má velký význam v psychomotorickém vývoji dítěte. Děti se učí ve vodním prostředí orientovat a zvládat nečekaný pád do vody. Tvoří si také první sociální vazby s kolektivem. Rodič je při cvičení s dítětem v úzkém fyzickém kontaktu, proto má tato aktivita nenahraditelný význam pro vzájemný vztah a upevňující se vazby dítěte s rodičem. 

Děkujeme za podporu!
Tým Plaveckého centra

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Z malých plaváčků už máme velké plavce, ale byly to krásné časy 😘

Stanislava Hamáková
100 Kč

Už se těšíme do bazénu :-)

Blanka Hrdličková
250 Kč