Klubíčko Kroměříž, z. s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Mateřství není handicap – podpora rodin v Klubíčku

V rámci projektu „Mateřství není handicap“ nabízíme rodičům i jejich dětem možnost vzdělávat se (besedy, workshopy), setkávat se (podpůrné skupiny, komunitní akce) či najít pomoc (odborné poradenství). Projekt ale vyžaduje dofinancování, které je pro nás v poslední době čím dál obtížnější.

vybíráme od 11.5.2021

Pobuďte s námi v Klubíčku!

I díky Vaší podpoře může být Klubíčko otevřeno pro každého, kdo se toužící smysluplně strávit volný čas či hledající podporu a přátelství ocitne u našich dveří. Ze srdce děkujeme!
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Klubíčko Kroměříž, z. s. je nezisková organizace, která nabízí pomocnou ruku, podporu, služby péče o dítě a především pak komunitní prostor ke sdílení a trávení volného času rodin v kroměřížském regionu.
 
V rámci našeho projektu „Mateřství není handicap“ nabízíme rodičům i jejich dětem možnost vzdělávat se (besedy, workshopy), setkávat se (podpůrné skupiny, komunitní akce) či najít pomoc (odborné poradenství). Mnoho našich projektových aktivit je zdarma či jen za dobrovolný poplatek. Projekt ale vyžaduje dofinancování, které je pro nás v poslední době čím dál obtížnější. Projekt je spolufinancován z dotačního programu MPSV. Díky našim aktivitám naplňujeme  vizi a činíme z Klubíčka prostor, kde se mnohé rodiny cítí jako doma, tráví zde svůj volný čas smysluplně a rády se k nám vrací. A nejen to! Klubíčko je místem vzájemné pomoci a zajišťuje záchranou preventivní síť pro řadu problémů současných rodin.

Podpořte nás prosím, abychom i nadále byli oázou normálnosti a otevřenou náručí každé rodiny.
Děkujeme!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme :-)

Veronika Habrová
50 Kč