Artmap, z.s.


Jiné Kultura, umění a historie

Podpořte ArtMap - rozcestník současného umění

Jsme ArtMap, jedinečný průvodce, díky kterému se snadno zorientujete v současném umění. Spolupracujeme s celým spektrem galerií a kulturních institucí napříč Českou republikou od největších výstavních síní až po nezávislé iniciativy. Podpořte nás a my vám dále budeme přinášet to nejlepší ze světa umění. Děkujeme!

Podpoř ArtMap - rozcestník současného umění

Děkujeme, že jste s námi!
1 000 Kč

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Co děláme?
Prostřednictvím portálu artmap.cz a tištěných map v Praze a v Brně, které vychází v česko-anglickém vydání a jsou zdarma k dostání v galeriích, muzeích, infocentrech, kavárnách, či kinech, informujeme o dění na české výtvarné scéně. Na webovém portálu artmap.cz přinášíme denně aktualizované informace o výstavách a uměleckých akcích v celé České republice. Každé pondělí také rozesíláme newsletter s dávkou nejaktuálnějších událostí/akcí daného týdne.

Proč to děláme?
Jde nám o popularizaci současné výtvarné scény a jejích přesahů k celospolečenskému dění. Chceme zvýšit povědomí veřejnosti o malých výstavních prostorách a současně nabídnout nový pohled na velké „kamenné“ instituce, které jsou vrženy do nečekaného dynamického a konkurenčního prostředí.

Podpořte nás a my vám dále budeme přinášet to nejlepší ze světa umění!
Děkujeme za jakoukoli podporu! 

       
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu