Majoránek, z. s.


Osvěta a poskytování informací Zvířata

Koně, jak si vlastně povídáte, jakou máte řeč?

Jak si mezi sebou povídají koně? A jak poznáme, co chtějí říct nám lidem? Pokud tomu chcete přijít na kloub, stavte se s námi strávit jedno červnové dopoledne :-) Program je určený pro děti, ale vítáme i hravé dospělé :-) Vše si ukážeme teoreticky formou her i prakticky na konících. A na závěr si třeba můžeme upéct buřty ... Jen drobné upozornění - nejedná se o dopolední povození na koních. Na záda jim nepolezeme, ale budeme s nimi mluvit z očí do očí. Limit je max. 15 účastníků. Nahlaste se včas ;-) Diváků možno podle aktuální situace ( však všichni víme ... ).

vybíráme od 12.4.2021
700 Kč
vybráno 47 % z 1 500 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jak si mezi sebou povídají koně? A jak poznáme, co chtějí říct nám lidem? Pokud tomu chcete přijít na kloub, stavte se s  námi strávit jedno červnové dopoledne :-) Program je určený pro děti, ale vítáme i hravé dospělé :-) Vše si ukážeme teoreticky formou her i prakticky na konících. A na závěr si třeba můžeme upéct buřty ... 
Jen drobné upozornění - nejedná se o dopolední povození na koních.  Na záda jim nepolezeme, ale budeme s nimi mluvit z očí do očí.
Limit je max. 15 účastníků. Nahlaste se včas ;-) Diváků možno podle aktuální situace ( však všichni víme ... ).

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu