Aliance náhradních rodin ČR, z. s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Nebuď v tom sám!

Pomozte s námi propojit děti v pěstounských a osvojitelských rodinách pomocí korespondenčních lístků! Již rok žijí naše děti v nejisté náročné době, kdy se ocitají v sociální osamělosti. Kontakt se spolužáky je přerušen, kontakt s kamarády omezen. Pro děti v náhradní rodinné péči, které si prošly ranými traumaty, je tato doba sociální izolace nestabilní a těžká. Proto se jim pokoušíme v Alianci náhradních rodin pomoci navazovat kontakty tak trošku již zapomenutou formou. A to tímto malým projektem „Nebuď sám.“ Půjdete do toho s námi? Společně to dokážeme!

vybíráme od 11.4.2021
10 100 Kč
vybráno 101 % z 10 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Již rok žijí naše děti v nejisté náročné době, kdy se ocitají v sociální osamělosti. Kontakt se spolužáky je přerušen, kontakt s kamarády omezen. Chybí i volnočasové aktivity, kterých se nemohou děti osobně účastnit.

Pro děti v náhradní rodinné péči, které si prošly ranými traumaty, je tato doba sociální izolace nestabilní a těžká. Proto se jim pokoušíme v Alianci náhradních rodin pomoci navazovat kontakty tak trošku již zapomenutou formou. A to tímto malým projektem „Nebuď sám.“

Chceme propojit děti v pěstounských a osvojitelských rodinách pomocí korespondenčních lístků Aliance náhradních rodin ČR. „Koresponďák“ je malý, stačí na něj napsat pár vět a poslat dál. Je ideální pro děti s dysgrafií nebo jinými poruchami učení, stejně tak pro děti s handicapem, kterých je v náhradních rodinách velké množství.

Děti z náhradních rodin budou ve spojení s dětmi s podobným osudem. Budou si podporou navzájem. Budou se těšit na pozdrav od svého vylosovaného kamaráda 😊


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Generální partner For Family.cz, z.s

For Family.cz, z.s. Dědová
5 000 Kč