Nezávislý život, z.ú.


Lidé s postižením

Nezávislý život - mobilita

Potřebujeme pomoci s pořízením osobního vícemístného vozu, abychom dopravili více lidí do zaměstnání, kam se běžnými dopravními spoji nedostanou (např. do lesa, na louky, na samosběry..) Podporujeme naše klienty v získání a udržení placené práce, jezdíme na rehabilitační pobyty, kulturní akce a snažíme se ŽÍT. Daří se nám pracovat v lese, udržovat městskou zeleň, pracovat v kavárně nebo v chráněných dílnách na kompletačních a balicích pracích.

vybíráme od 5.4.2021

Nezávislý život - automobil

Přestože poskytujeme terénní služby i v menších obcích, naše organizace prozatím nevlastní žádný osobní automobil. Prosíme Vás tímto o finanční podporu, abychom mohli rozšířit naše služby a podpořit více lidí se zdravotním postižením. V současné době evidujeme 7 zájemců, kteří by rádi pracovali a bavili se.
4 700 Kč

přispělo

9 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Nezisková organizace Nezávislý život, z.ú. podporuje od roku 2004 dospělé lidi s mentálním, tělesným, zdravotním a kombinovaným postižením v  začlenění do běžné společnosti dle svých představ a přání a poskytuje ochranu před sociálním vyloučením formou nepřetržité terénní služby osobní asistence a bezplatnou ambulantní formou služby Odborné sociální poradenství. 
Klademe si za cíl povýšit integraci osob se zdravotním postižením na inkluzi, což znamená, že jdeme proti proudu. Jsme inovativní v tom, že  zapojujeme do jedné komunity lidi s různými druhy zdravotního postižení, aby nebyli uzavřeni jen v problematice svého postižení a učili se vzájemné pomoci, což je často složité ve stigmatizující komunitě.  

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.