Agentura pro rozvoj Broumovska, z.ú.


Regionální a komunitní rozvoj

Léto u Stěnavy

Poklidný a upravený kout u řeky Stěnavy, letní podvečer. Děti si spokojeně hrají na nových herních prvcích, rodiče grilují, povídají si se sousedy, nedaleko šplouchá třpytící se hladina řeky a v dálce nad Broumovem zapadá slunce. Krásná představa léta u Stěnavy, že? Pojďte ji s námi proměnit ve skutečnost a oživte s námi další kout Broumova!

vybíráme od 1.5.2021

Chci podpořit Léto u Stěnavy

103 254 Kč
vybráno 103 % z 100 000 Kč

přispělo

81 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Na plácek u Stěnavy – v Dvořákově ulici, nedaleko bývalých jatek – chceme vnést společně s vámi život a tichý výchozí bod cyklostezky vedoucí směrem na Otovice proměnit v příjemné místo, kde se budou moci potkávat sousedé, rodiny i přátelé a trávit spolu více volného času.
Staňte se součástí proměny!



Abychom všechno, co společně naplánujeme, mohli přetavit v realitu, budeme potřebovat  finance – na zakoupení mobiliáře a na celkové zvelebení prostoru. 

 
Přispějte libovolnou částkou – díky vašim darům zasadíme na pozemku květiny, vybudujeme venkovní gril či veřejné ohniště, nové posezení s lavičkami a stoly a dětské herní prvky. Pokud vybereme dostatek financí, rádi bychom v další fázi zachránili (a postupně začali opravovat) oba chátrající domky, které se nacházejí na plácku. 

Kampaň startuje 1. května a poběží celý měsíc. Pokud se nám podaří vybrat 100 000 Kč, Nadace OSF vybranou částku zdvojnásobí. A to už stojí za to, co říkáte?

Srdečně vás také zveme v sobotu 26. června v 16.00 na Sousedskou opékačku na plácku. Doufáme, že už v tu dobu budeme mít důvod slavit a hranice 100 000 Kč bude pokořena :-)  

Pomozte nám ke Stěnavě vrátit život! Děkujeme.

Více o projektu „Léto u Stěnavy“ naleznete na https://www.aprb.cz/letoustenavy

PS: Na závěr ještě něco málo o nás. Jsme nezisková organizace Agentura pro rozvoj Broumovska, která se už 17 let snaží o to, aby Broumovsko rostlo do krásy. Naším cílem je zodpovědně podporovat rozvoj regionu, iniciovat návrat a příchod tvůrčích lidí a trvale spoluvytvářet příjemné prostředí pro život. Pořádáme kulturní, vzdělávací a společenské akce, informujeme o dění v regionu, podporujeme udržitelný cestovní ruch v celé destinaci, rozvíjíme pohostinnost, zabýváme se sociálním podnikáním a pečujeme o národní kulturní památku – broumovský klášter – včetně provozování celoročních prohlídkových okruhů. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Snad se podaří “oživit” další kousek krásného městečka v pohraničí.

Petra Cacková
600 Kč

Těším se v létě:)

Kristina Papoušková

Léto u Stěnavy zdravím!

Radovan Lipus

Právě jsem přispěl částkou 500,- Kč.

Lukáš Klíma
500 Kč

Za novy zivot u Stenavy!!! Pozdravujeme s Pohostinneho statku Martinkovice 201

Sergiusz Najar
1 000 Kč

Ať se to podaří ;)

Jana Švancarová
200 Kč

ať se to povede

Fandím vám

Broumovsko, až ne blízko na cestu blízko v srdci. Kouzelný kout Česka.

Petr Bouchal
1 000 Kč

Díky za prima nápad

Dárce
100 Kč

Držím palce, ať se zadaří....

Dárce