Charitativní kočičí spolek Kryšpín, z.s.


Zvířata

Podpořte s Kryšpínem stovky koček v nouzi najednou

Charitativní kočičí spolek Kryšpín pomáhá financovat provoz soukromých kočičích útulků, které aktivně pomáhají kočkám v nouzi a jsou finančně odkázány pouze na sebe a dary dobrých lidí. Projekt je striktně neziskový, odevzdává 100 % vybrané částky a rozhodnete-li se pomáhat s ním, pomůžete prostřednictvím ověřených útulků stovkám koček najednou.

Chci pomoci stovkám koček s Kryšpínem

Kočky v nouzi děkují!
187 266 Kč

přispělo

119 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Udělejte svět o chlup lepším!
 
Pomozte finančním darem stovkám koček bez domova, kterým přístřeší, stravu a péči poskytují lidé v soukromých kočičích útulcích. Činí tak na vlastní náklady a bez darů dobrých lidí a firem by se neobešli a pomáhat by v takovém rozsahu nemohli. Charitativní kočičí spolek Kryšpín shromažďuje peníze na transparentním účtu veřejné sbírky, takže jsou pod kontrolou široké veřejnosti i příslušných úřadů. Dvakrát ročně je rozděluje ověřeným útulkům poměrově podle počtu koček, kterým pomáhají: 8. 8. na Mezinárodní den koček a 12. 12., aby kočky v útulcích měly hezčí Vánoce. Za vybrané peníze provozovatelé útulků pořídí kočkám to, co zrovna nejvíce potřebují. Někteří zaplatí veterinární péči, jiní nakoupí krmivo, další třeba pelíšky či škrabadla. Říká se, že průměrné náklady na měsíční pobyt kočky v útulku jsou 500 Kč. V útulcích, které Kryšpín podporuje, je přes 600 koček, takže jejich náklady přesahují 300.000 Kč měsíčně. Pomozte jim část nákladů pokrýt, prosím, děkujeme!
A pozor!!! Máte-li rádi výzvy, pomozte kočkám v nouzi splnit sen. Charitativní kočičí spolek Kryšpín totiž hledá 834 pravidelných dárců stokoruny měsíčně. Tento počet dárců dá společně dohromady ročně milión korun pro kočky v nouzi. A to už je pořádná pomoc! Pro vás stokoruna měsíčně, pro kočky v nouzi milión ročně. Mňau!
 
Budeme velice vděčni za jakoukoliv podporu, ať už
·         dlouhodobou (pravidelné měsíční příspěvky) nebo
·         jednorázovou
 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Na dopadením tyrana, který v brněnském Starém Lískovci vážně zranil teprve sedmitýdenní kotě.

Dárce
500 Kč

Ať se mají kočky dobře. :-)

Luděk Štourač
500 Kč

Pro Jiřinku a všechny kočky v nouzi

Tereza Kozielková
500 Kč

Krásné vánoce všem kočičkám a lidem co se o ně s láskou starají. Přeje Všem naše rodina a našich 6 🐈...

Alf-Rade
500 Kč

Moc děkuji za vaši péči o kočičky, jste skvělí

Dana Ševčíková
200 Kč

Díky za vaši práci!

Marek Vlha

Ať se Vám i kočičkám dobře daří.

Simona Jetelinová
200 Kč

Bolí mě srdce, když vidím utrpení v jakém některé kočky jsou. A naopak jásá, když vidím, že jsou tací, co nad tím nezavírají oči. Držím Vám palce ve skvělé práci a určitě rád ještě nějak pomůžu.

Petr
500 Kč

fandím vám

Jiří Vejnar
500 Kč

Pro dobrou věc!

Marek Mucha
200 Kč