Aliance náhradních rodin ČR, z. s.


Děti, mládež, rodina Osvěta a poskytování informací

Podcasty - Nepošmourné dny s Gabrielou Pošmournou

Našimi podcasty, které budou plné radostí i starostí z oblasti náhradní rodinné péče, Vás bude provázet Gabča Pošmourná. Gabča je maminkou a taky pěstounkou na přechodnou dobu. Nejen, že je krásná, ale taky vždy usměvavá a nabitá energií - alespoň takto ji známe my v Alianci náhradních rodin :-) A na co se můžete těšit? Podíváme se pod pokličku, odhrneme závěsy, nakoukneme pootevřenými dveřmi do náhradních rodin. Jak to u nich funguje? Kolik mají dětí? V čem jsou tak trochu zvláštní? V čem jsou výjimečné? Jaký je osud jednotlivých členů rodiny? Náhradní rodiny jsou barevné a to někdy doslova. Pojďte se s námi o nich dozvědět více.

vybíráme od 17.3.2021
700 Kč

přispěli

3 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Na našich webových stránkách již můžete shlédnout, respektive si poslechnout již několik podcastů.
Povídali jsme si s muži i ženami, s náhradními rodiči i těmi nenáhradními.

Můžete si poslechnout například podcast s názvem 11 dětí a manžel jako třešnička na dortu o jedné početné rodině z Jižní Moravy.  V podcastu Když má domácnost pod palcem táta se dozvíte, jak to může fungovat, když o děti (bio i nebio) pečuje muž sám. Zajímavý příběh nám také vyprávěli manželé Vahalovi, kteří byli původně rodiči přechodnými. Jak to dopadlo se dozvíte v podcastu Šest dětí u stolu a manžel u plotny. A jak vidí náhradní rodiče někdo, kdo doma přijaté dítě nemá, ale mnohé viděl přes čočku objektivu?

Oslovili jsme spoustu dalších zajímavých lidí, některé podcasty máme připraveny ke střihu, u dalších naplánované termíny rozhovorů. A mnoho zajímavých jmen na seznamu.

S podcasty chceme pokračovat! Jsou skvělé! Není to samochvála - poslechněte si je a uvidíte - tedy uslyšíte :-)

Pomozte nám zaplatit nezbytný pronájem účtu na soudcloud, kde podcasty vkládáme a lepší vybavení pro kvalitnější zvuk podcastů - zatím máme jen plyšová sluchátka :-)




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky.

Arnošt Žídek

Díky za to, co děláte.

Hana Žídková